7

ОПАСНА СТАТИЯ

преди 4 години

КОГАТО СЕ ПИШАТ ПОДРОБНИ СТАТИИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ КАТО НАСТОЯЩАТА ПРЕПОРЪЧВАЩА АСПИРИН ТРЯБВА ДА СЕ ПУБЛИКУВА ПОДРОБЕН СПИСЪК НА ИЗТОЧНИЦИТЕ: ИМЕ НА СПИСАНИЕ,ГОДИНА,ИМЕ НА СТАТИЯТА,ИМЕНА НА СЪСТАВИТЕЛИТЕАВТОР НА СТАТИЯТА ТРЯБВА ДА Е МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ СЪС СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ПО ТРЕТИРАНИЯ ВЪПРОСЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАСТОЯЩАТА СТАТИЯ Е ОПАСНА ПОРАДИ ЛИПСАТА НА

6

Щирлиц

преди 4 години

Кока кола не върши ли работа?Или американска царевица,отлежала и заразена ?

5

Анонимен

преди 4 години

Аспирина не е за хора с повишена стомашна секреция.Но иначе е много добро средство за изчистване на артериите от плаки и предпазва от инфакт,антикоагулант е,разрежда кръвта.Ще го отрекат обаче и като противораково средство,тъй като има един голям недостатък-евтин е.

4

Анонимен

преди 4 години

А вие знаете ли колко много хора си заминаха от профилактично приемане на лекарства?Лекарство се дава само на болните хора! Аспирин се дава на хора със сърдечни проблеми, при висока температура и възпаления. Запомнете го това най после и стига сте писали глупости.Щом си здрав не трябва да приемаш никакви лекарства, добавки, химии и др.

3

Дърта

преди 4 години

лъжа от мисирките

2

Даааа

преди 4 години

ама не получих гаден шум в ушите от аспирина

1

българин

преди 4 години

Аз имам хроничеб гастрит.Аспиринът е салицилова киселина.Както повечето киселини, салициловата киселина ми предизвиква киселинна буря от киселини в стомаха, от йоито получавам ГЕРБ!!!Не, това не е партия, а болест: Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест!