96

КНСБ

преди 4 години

Това се мъдри на сайта ви вече трето денонощие - няма ли развитие ?! Или тоя пак ще си излезне "ни лук ял,ни лук мирисал " ?! И пак се изкарва чист като седемтях рилски езера и пак другите му виновни !? Разбрахме,че се е явил,а на колко е осъден и кога ще влезне у пандизо - не разбрахме ?! Много си протакате съобщенията-а-а...

95

ББ

преди 4 години

Законите важат за всички нас,той бе депутат и е гласувал за тях..в САЩ щеше да лежи 50 год. за подобни циркове,у нас не спазват Конституцията политици гласува ли за нея...престъпление от всякъде,а съдят сиромаси неграмотни за дреболии..има ли живи и независими прокурори на които плащаме да защитят общественият интерес и наложат спазването на Закона...или сте зависими

94

Gosheto

преди 4 години

Tikvata izpolzva virusa za politicheski goneniaNishto tolkova ne e napravil Volen

93

Анонимен

преди 4 години

Мани мани... Ко знаете пък със Суши кви ги върши тоя...

92

Тео

преди 4 години

Шут ... другата страна на монетата Ахмет Доган ... всеки си играеше ролята за укротяване на определена част от масите. Но този е с откровено пр0ст***шки манталитет! Мисля, че преиграва! Не е толкова глупав за такива неща.

91

Анонимен

преди 4 години

Воленчо не се ли наяде батко аре махаи се вече върви си живеи старините

90

гост

преди 4 години

абе тоя не е за арест а за усмирителна риза, никой ли не помни изпълненията със самолета, скандали сбивания с полицаи...цялата му смотана партия ги прави тея изпълнения за евтино медийно внимание. и сега по време на пандемията просто показва колко му пука за избирателите, като си мери она я работа с другия бездарник и все едно каза "който е с мен да отиде и да се зарази" баси тъпака.

89

мдаа

преди 4 години

В момента подлежи на арест всеки който каже нещо лошо за коронавируса и камо ли да се усъмни, че има такъв. Интересно какво стана с бежанците, престъпността , катастрофите по пътищата. А да, нека позная-умрелите при катастрофи страдат от коронавирус, та затова.

88

Непопулярно мнение

преди 4 години

Единственият актьор, който не остана без представления по време на пандемията.

87

полковник Петров

преди 4 години

Той не се криел,ама те го търсели,или те го търсели ама той не се криел....Те не го търсели ама той се криел,или те не са го търсили а той не се е криел....Главоблъсканица от крими новините.

86

Анонимен

преди 4 години

Сидеров ,дръж се,с теб сме!Свобода за Волен!

85

куран

преди 4 години

само карадъхлъ и сидеров дпс и атака победа

84

варадеро

преди 4 години

да живвее курана и сталин ДПС и АТАКА победа

83

Анонимен

преди 4 години

До Хах Аман и от олигофренти в съдебната система и правосъдието . Уж съдебна тайна ,а отвън мисирките чакат с увиснали со.п.оли .Уж свидетел ,а то било друго .Уж демократично правосъдие ,а то като .Светата Инквизиция .Уж национално издирване ,а и мисирките и полицаите ,маскирани ,го чакат пред офиса на Атака .Това е дережето у,нас .Каквито са ни управниците ,такова и управлението и цирковете ,дето ги разиграват . Ур.одливи !

82

Пипи

преди 4 години

Да му ядете на Сидеров ***.

81

ХА ХA XA

преди 4 години

Да го видим Гешеф сега.Да му орусат една присъда с голяма глоба за да се замисли този клоун следващия път!

80

Хах

преди 4 години

Всички трябва да спазват закона! Кой е тоя, че ще се прави на неуязвим? Пращат му призовка, приема я! Какво означава, че отказва? Аман от олигофренти в управата! По-голям от всички! Смотан ачкьопек!

79

Всичката Мара

преди 4 години

Втасала. Сега Сидеров им е проблема на Великите управляващи. Да му е за урок щото без него герп нямаше да направи правителство, онзи нискочелия нямаше да е вице премиер и другия хамелеон нямаше да купува самолети за милиарди.

78

факт

преди 4 години

Циркови и театрални артисти... Тъжен факт.

77

конвертит

преди 4 години

само курана и дпс ще спасят светът дпс и атака победа мохамед е пророк и сидеров е неговият последовател дпс и атака победа