24

преди 16 години

Боже пази България - от Гоце и останалата пасмина

23

дуче Михо

преди 16 години

Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете:Вожде,към светли бъднини води ни!

22

Гоце - днес

преди 16 години

Голяма заблуда на част от пишещите е да си мислят, че Гоце е минало. Гоце е днес.Миналата седмица СГП издаде постановление, в което твърди, че няма престъпление. В един от приложените материали Началник РИО ан МОН Кастрева твърди, че няма данни за определено лице, което прокуратурата е проверявала за роднинска връзка с Гоце.Началник РИО е излъгала, че няма. У нас има истинска паника, журналисти, прокурори, следователи, никой НЕ СМЕЕ ДА ПИПА НИКОЙ въпрос свързан с Гоце, а неговото обкръжение просто настъпва - тази роднина бе 3 години Директор на Българското училище в Бдапеща - назначена с връзки и "псевдоконкурс" където са забравили да отбележат провала и като помощник директор на директора - автор на декларацията за бременност на учителки.Стига с този фалшив авторитет, за книга която никой не е чел.Гоце е бил агент на репресивен апарат.НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ! НЯМА ИЗМИВАНЕ ТАЗИ КАЛ! И въпроис на морал би било да не се бута във властта.Все пак 70% НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ИЗОБЩО, и до 15% реално са го избрали, когато е имало избор.Не възпитавайте децата си в робско мислене.

21

Милен

преди 16 години

Ей, редакторите! Излагате се! Това,че не уважавате настоящият президент и институцията, която той представлява не ви дава право да се подигравате по този грозен начин. Засрамете се и си вземете бележка!

20

Жоро Фитила

преди 16 години

Явно се радваш на просташкото отношение на сайта. Не се напрягай да търсиш евфимизми (хумористичният стил),това си е недопустима простотия! И никой не те задържа в България,като не ти понася президента,можеш да се изнесеш,ако искаш...P.S.Писна ми от тъмно сини параноици...

19

параненормален

преди 16 години

Жоро Фитила, като не ти харесва, не чети и не пиши във форума... Според мене хумористичният стил на поднасяне на новините тук e в границите на допустимото. 24 часа или Труд са поне 5 пъти по-брутални.

18

параненормален

преди 16 години

Жоро Фитила, като не ти харесва не чети и не пиши във форума... Според мене хумористичния стил на поднасяне на новините тук в границите на допустимото. 24 часа или Труд са поне 5 пъти по-брутални.

17

параненормален

преди 16 години

Хахаха, Днес.бг са върха :) Евала!!!

16

007

преди 16 години

С "връзки"се започва работа в МВР,с тях мина реформата в армията,с тях се създаде жандармата,гранична и съдебна полиция и ,благодарение на "връзките", в БГФБР ще започнат робота "наши",некадърни момчета.Кадърните са аут-те отдавна знаят как се правят пари...

15

АнтиГоце

преди 16 години

...избрали сте най-подходящото заглавие, много смело, браво на вас!!!

14

преди 16 години

Kakvo FBR be 6 - to si trqbva tuka povtarqm tuka si ima kre6tq6ta nujda ot 6 - to!!!

13

преди 16 години

колкото и да не подкрепям Първанов все пак той представлява президенството на Р.България, която обичам и не виждам какво право има един попикан сайт като този да слага такива заглавия. Доказали сте се като абсолютни аматьори в журналистиката и *** на другаря Костов, така че донякъде е разбирамо.

12

no name

преди 16 години

http://***.stirka.hit.bg/

11

жжж

преди 16 години

значи пак ще е турчин или турски гъзолизец

10

123

преди 16 години

taka e,grajdani.goce nai-dobre poznava mom4etata.6te izbere nai-dobroto si drugar4e.voivodata?

9

минаващ

преди 16 години

От всичко написано,най-ми хареса заглавието с името ГОЦЕ.Идеално,вече изаползваме агентурното име на президента агент на България!

8

Жоро Фитила

преди 16 години

Браво,чудно заглавие! ***...

7

преди 16 години

nova slujba no sas stari kadri.trqbva da se napravi palen repodbor v tazi slujba shtot na vsichki e iasno che v sigurnostta rabotqt samo vraskarcheta(mameni sincheta)slojeni na tazi si slujbichka sled oporocheni konkursi.pazi ni ti boje shtot tezi nqma da mogat....

6

pippko

преди 16 години

Ьбе,стига сте пълнили сайтовете с темата за софийския ***.Това ли ви е проблемът?!Да сте чували за московския *** нещо???

5

dari

преди 16 години

Що пишете в стила на "Шок", наи уж сте сериозен сайт или греша. Ако се имате за сериозни как може да сложите подобно заглавие, все едно, че статията е написана от някой от пишещите коментари.