16

Ружа

преди 4 години

Благодарна съм на това момиче! Гледала съм я в "Късметът на кукувицата" и в "Апетит", а приятелите ми още разказват за "Дом за овце и сънища", който аз пропуснах. Много талантлив човек! Жалко за злобните и грозни коментари. Жал ми е за хората, които пишат всичко това...Дали са гледали някой от спектаклите, в които играе Здрава или някой от тези, които е написала като автор. И това, че се показват едни и същи лица постоянно, не значи, че няма друти, които правят смислени и стойностни неща! Успех!

15

Интересно..

преди 4 години

...дали Здрава би казала същото, ако беше Болна? И дава ли си сметка тази бодра здравенячка как звучат думите й в ушите на болни хора?

14

Затлъстяване 2-ра

преди 4 години

степенпоне 15-20 кила има отгоре тая селска хубавица къде я намерихте тая тлъста *** ?що не си ходи обратно на село да си храни животните и да събира сено

13

Махайте я вече

преди 4 години

Получи своите 55 минути слава.

12

С маска е прилична

преди 4 години

Без маска е ужасна

11

Haha

преди 4 години

То има 5 български филма за 20 години но има 500 режисьора и 800 актьора. *** комедията.

10

Откъде я намери тая?

преди 4 години

Три минуса.

9

Тази не е артист

преди 4 години

Артистите(театрални или филмови актьори), дори млади, ги знае цяла България.На тази не и се работи. Защо ни я натрапвате.

8

Недейте като дирника

преди 4 години

Оттам избягахме, за да дойдем тук.Стига с глупостите. Моля Ва!

7

На Иван брат му

преди 4 години

От кога вирусите имат човешки морални категории? Вируса бил злодей?!?!?! Виж, човека може да е ***, ама вируса добър, лош, злодей, добряк не може да бъде.

6

Къде отиде

преди 4 години

глобалното затопляне бре ?или всички сили сега са хвърлени да пропагандирате измислената пандемия и няма ресурс за глобалното затопляне ?

5

доги

преди 4 години

ох , здравка гърдева ,ох

4

Анонимен

преди 4 години

Аха,сега след като ни информирахте за меродавното мнение на Здрава Каменова дайте и онова интервю с Курав Каменаров Скалистий. Поздрави

3

Тунберг

преди 4 години

Това Дани Каназирева ли е известна като Здравка която ту е от Герб ту не е според зависи от кинтите и корупцията!

2

Гонзо

преди 4 години

Я гаджето на Пената от ОЖ!

1

Акад Петър Иванов

преди 4 години

ГАДНИ, ПРОСТИ, НАХАЛНИ И КРАДЛИВИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ СЕЛЯНИ-СОФИЯНЦИ, ЕВНУХОИДНИ ГЕНЕРАЛИ, АЛЧНИ ГЕРБАДЖИИ И КОМУНИСТИ, ДОКТОРИ-МИЛИОНЕРИ, АГЕНТИ НА ДС, БАНКЕРИ-ИЗМАМНИЦИ, ГЛУПАВИ КРЯКАЩИ *** И ХЕКИМЯНЧЕТА, ДА ВИ КАЖА:АЗ СЪМ СТАР, НА 75 ГОДИНИ.НО АЗ НЕ СЪМ ЖИВОТНО!