230

1

преди 4 години

др.премиер,досега всичко "решихте"остана въпроса с удължаването срока на валидност,на винетките,от 13.03.2020г.има въведено от вас и правителството иизвънредно положение,купихме си годишни винетки,а пък не пътуваме,срока за личните документи ,го удължихте със шест месеца,сега наред са винетките,пари не искаме да ни се връщат.

229

Анонимен

преди 4 години

Всеки подобен диктатор има лош край. Този на снимката ако си мисли, че ще му се размине - дълбоко се лъже.

228

ТИМ

преди 4 години

Докато кара джипката сигурно Делян се вози отзад на задната седалка, нали му е шеф.

227

Анонимен

преди 4 години

До Mister CroХаха. Ти нали беше шеф на фирма, какъв "самоосигуряващ се".

226

Венко

преди 4 години

Тиквата давал по 4500 лв заем на всеки безработен. Ти си слънце мое, господин другарю цар. Дано час по - скоро да видиш майка си, че сигурно й е мъчно за теб.

225

До 245

преди 4 години

Ако на Великден верно с обща молитва се помолим на Господ тези наистина ще си заминат. Подкрепям.

224

Не извратен тип

преди 4 години

НА ВЕЛИК ДЕН ,ДА ОБЕДЕНИМ ЕНЕРГИЯТА И СЕ ПОМОЛИМ ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ЛИКВИДИРАНЕТО НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ВРЪХ.АКО ВСИЧКИ СЕ ПОМОЛИМ БОРИСОВ ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛСАТ ,ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН

223

Анонимен

преди 4 години

Защо никъде не пише как другите държави помагат на безработните,неплатените отпуски,самонаетите и пр.Пълна тишина.Имам роднини в Лондон в неплатен.Нищо не усещат.Стоят си в къщи и са добре.Как така.

222

някой

преди 4 години

До Анонимен 242 Президента не го показват тези ***, защото са класи под интелекта му и това ли4и и от Космоса!

221

Анонимен

преди 4 години

Президента ни умишлено не го дават . От сутрин до вечер по новините са коремния хирург и пожарникаря. Изключително неприятни същества, но винаги трябва да пуснат хумористична нотка, за да позабавлява плебса. Да ти с?ра у устата мутафчийски бял ден да не видиш, измамно плешиво *** ! Тея пари дето ги гепихте с Боко от далаверата с вируса, погребенията да си платите дано !!!

220

дедо от село

преди 4 години

До Анонимен 238 как бе та муфтата е през цялото време в театъра затва за него ще има бая парици!

219

До 238

преди 4 години

Годжи е от техните хора. За него има пликче, не се притеснявай, колега.

218

666

преди 4 години

Когато трябва да се 4уе нещо смислено и истинско от Президента то той е за няколко секунди а тоя дембелин цял ден му гледаме тъпата мутра.

217

Анонимен

преди 4 години

Генерал Годжи дали ще вземе безлихвен кредит? Или за него е предвиде безвъзмездно дарение от милионете дето гепихте миналата седмица ??!!??

216

Mister Cro

преди 4 години

Бойко кажи как безработен връща кредит от 4500лв.? Аз съм *** и ти си ***, но си застанал начело на държавата, дай да го измислим! Друг казус баце, аз съм самоосигуряващ се, плащам авансов данък а нямам доходи, ко праиме! Начисляват ми се данъци без да съм получил доход, а да тегля и кредит! Как е?!!!

215

Mister Cro

преди 4 години

Ще премятата гусин премиер едни пари от пусто в празно, от тази програма в онази....и уж за нещо ще ги харчите, ама не е ясно за какво, а ние да теглим кредити по 4500... Демек подкрепата е ние да теглим кредити, а тези държавните пари, които са на всички граждани ще бъдат раздадени за нещо си, ама не се знае какво! Илипарите ги няма, или са предвидени за нашия си бизнес/ наща номенклатура или си играете с хората на жмичка! Само дето не е весело!

214

Анонимен

преди 4 години

УРАААА

213

Анонимен

преди 4 години

Тъй като от днес бг ги мързи да напишат условията за кредита ето ги: да сте работили на договор последните 6 месаца и да сте освободени от работа или в непалтен отпуск поради кризата. И това което се питат няколкото хиляди сезонни работници по морето, ми май без тях, да се оправят.

212

ВетЪра на ПОДмяната

преди 4 години

Целта е хората да им се отнеме имотите и да започнем западният модел - живот под наем! Айде пак излезте да пляскате като дресирани тюлени по терасите ХАШТАГАЗСЪМСКОТ

211

Анонимен

преди 4 години

Днес. бг къде ви е статията от Трявна? Нещо сте се поуплашили вече :))))