49

Скептик

преди 4 години

Големия брой починали са възрастни хора от пансионите. В пансионите и в болниците е имало масово заразяване. Масово. Общи климатици, липса на дезинфекция после се е насложила липса на лекарски персонал, липса на места, тежки съпътстващи заболявания.

48

Дан сан

преди 4 години

До некой сиАбе какви глупости пишете тук, как някой, който живее в Америка днес заслужава да умре,защото преди повече от 200 години са избивали индианците?Ами италианците кой гняв ги настигна?

47

некой си

преди 4 години

Ами американците си заслужават.Застигна ги гнева на милионите убити индианци.Който цъка минуси да се поинтересува как е създадена Америка.И без това са социално зло за целият свят.Надали има друга държава по света отговорна за смърта на милиони убити цивилни граждани.

46

до 42

преди 4 години

Можем да перефразираме въпроса така- да живееш без вирус или да умреш с- вирус или от вирус. Защото това е въпроса ,който стои пред много хора

45

Анонимен

преди 4 години

Значи в Канада ги лекуват по-добре.Не съм изненадана, в САЩ смърт поради лекарска грешка стои на 3 или 4 място. Не знаят как да ги лекуват,следват един протокол от който хората *** като мухи.Същото е и във Великобритания , а-иначе -болниците лъскави и оборудвани.

44

Левът

преди 4 години

Не може да стане нито 20 цента, нито 2 долара, защото все още е вързан към еврото. Но в условията на изолация ще се появи селскостопанско свръхпроизводство, което никой няма да може да изкупи - поради липса на пари, търговски площи или канали за износ.

43

Лош статистик

преди 4 години

Ако не се обърне тенденцията, в Щатите след 2 седмици ще има по 10 хиляди починали на ден.

42

...

преди 4 години

Да умреш с вируса и от вируса са два много различни неща. Никой не знае точните бройки на 2-рото.

41

Анонимен

преди 4 години

Честито първо място на Америка фърст!Успяха да победят грандовете Испания и Италия.

40

дедо Ташунко

преди 4 години

До Въй лек, номер 39. Колега, прав сте в коментара си. Аз си мисля, че лева може да стане и 20 стотинки, както е тръгнало...Липса на производство, а печатниците за пари работят денонощно.

39

Въй лек

преди 4 години

Стига с тая параноя бе!!! Имало умрели, ами то всеки ден има.Я се стегнете, че лева ще стане 50ст. и тогава ще видите кон боб яде ли.

38

Totenkopf

преди 4 години

Върховния Радев иска затова да се охлабят мерките, за да стане като в щатите хаос и паника, за дам задейства пъкления си план да състави Военна Хунта и да управлява с укази-наредби, като подполковник Кимон Георгиев.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната."______________________________________________________Както и друг път съм ти казвал, и 15 пъти да напишеш един и същ коментар, все толкова ще е мало.умен.

36

бантустан бг

преди 4 години

тука явно трябва да стане по лошо от щатите и ще се сетят какво им казват лекарите и то ще стане гаранция господ забавя но не забравя

35

Китайски вирус

преди 4 години

С допълнението, че в Китай са се заразили и починали в пъти повече хора, за които не е съобщено, защото комунистическата им система не желае това да се даде като информация на целия свят. Скриха вируса и скриха мащабите му. По този начин продължават да се опитват да заблудят целия свят, че те са най-добри в овладяването на ситуацията с вируса.

34

Анонимен

преди 4 години

Време е за протести , няма да си тръгне доброволно, а сега открадна толкова пари, че може да купи всякакви избори.Само със сила може да го свалим.

33

Анонимен

преди 4 години

Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната.

32

nina

преди 4 години

#22Маските не предпазват теб от вируса,за това се иска дистанция и миене на ръце,дезинфекция.Маските предпазват другите от теб,когато кашляш-намаляват ди някаква степен слюнките,който хвърчат като се закашля човек.Маската също така до някаква степен ще те предпази от пипането на лицето ,което несъзнателно правим по стотици пъти на ден.

31

Анонимен

преди 4 години

"Най-много са смъртните случаи в Италия (18 849 души), следвана от САЩ (17 925), Испания (15 970), Франция (12 210) и Великобритания (8958)."---------------------------------------Само преди месец тези същите държави водеха списъка на златния милиард. Те бяха толкова високотехнологични и с такава недостижима степен на потребление (айфони, комп, телевизори, перални и общо гаджети), че предизвикваха завист сред плебса. Днес ни идва да ги попитаме къде се покриха вашите спайдърмени - спасители?

30

Бате Гойко

преди 4 години

"Броят на жертвите сега е равен на този от Голямата чумна епидемия в Лондон през 60-те години на 17 век, когато умират 100 000 души"Сравнение на мекото с топлото, Лондон не е целия свят.