43

ББ

преди 4 години

не съм партийно обвързан...мразя политиците,всички са предатели на Народа ми,относно Жан Виденов..единственият честен политик...манипулират ви..посочете една негова банка,един негов бизнес,едно негово изявление по медия,...една далавера с факти посочете,...няма,беше предаден от крадци като Костов,Софиянски,Божковци за да могат да ви ограбват...а сега редакторите и троловете плющете минуси,ама Народа ни е надживял империи..та вие ли,алчни предатели

42

Анонимен

преди 4 години

Да. Живеи.ссср

41

Нищо ново

преди 4 години

До "Мая Манолова": Нещо по темата на статията да напишеш? Разбирам, нямаш нищо в копи/пейста, а и не са ти дали опорна точка.

40

ognyanz

преди 4 години

До "Червените крадци": Пак ли извади копи/пейста? За твое сведение Георги Гергов отдавна не е член на изпълнителното бюро на БСП (а ЦК отдавна няма).Кой какво е ограбил някога, за това е писано много. Но в наше време точно Бойко Борисов подари на Георги Гергов 43 милиона държавни (а не лично негови) пари за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета оът това.И за какво? За да мъти водата в БСП. Това е лицето на гербаджийската мафия, залепила се като кълеж върху България.

39

Червените крадци

преди 4 години

Трябва да бъдат осъдени до живот най-големите крадци на прехода Жан Виденов и Румен Гечев, които ограбиха българския народ и го оставиха със заплата 4 лв. и пенсия 2 лв. през 1997 г. и умишлено фалираха 20 банки, Георги Гергов настоящ член на политбюро на БСП - заграбил ЦУМ, Пловдиския панаир, комплекс Слънчев ден в курорта "Конст. и Елена" бившия курорт на ЦК на БКП, Корнелия Нинова приватизирала нагло през 1999г. само на 28 годишна възраст, практически без трудов стаж, за милиони долари най-голямото външнотърговско предприятие по времето на соца - "Техноимпекс"...

38

Нищо ново

преди 4 години

До "Мая Манолова": Каква Мая Манолова си ти. На историк ли се правиш? Коя година сме сега, та да се занимаваме пак с времето на Жан Виденов.В днешния ден това, което вече трети мандат ни държи на дъното на ЕС е корумпираната и некадърна гербаджийска дружинка.Няма вечни управляващи, колкото и да им се иска н аБойко и гербаджиите. А БСП е единствената реална опозиция.

37

Мая Манолова

преди 4 години

До Анонимен...По-некадърно правителство от сегашното на ГЕРБ, ВМРО и НСФБ, досега не сме имали....Ами Лукановата зима, ами Беровото създаване на мутрите и криминалната приватизация, ами Виденовото и Гечевото фалиране и ограбване на банките и курс 3500 лв. за долар и заплати по 10-15 долара, ами тройната коалиция със заменките ами Орешарското купуване на генераторите за несъществуващата АЕЦ Белене - това според теб са най способните и талантливите правителства на БСП до сега?

36

Анонимен

преди 4 години

Хайде бе!!!а на *** правителствата?

35

Анонимен

преди 4 години

По-некадърно правителство от сегашното на ГЕРБ, ВМРО и НСФБ, досега не сме имали.

34

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са като бавно загряващ реотан. Колко години им трябваха, за да загреят?

33

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов трябва да го прекръстим на Фурнаджийската лопата.

32

Жоро

преди 4 години

А нещо за партийната субсидия да е казала, че май спряха да говорят за нея.

31

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ, ВМРО и НФСБ са вредни за нашето здраве.

30

Мая Манолова

преди 4 години

***, бе - нещо много си нервничка напоследък. що така *** моме от Крушевица? Решетников пак ли ти поставя ултиматуми - или да вземете власта и да извадите България от ЕС и НАТО или да върнете парите със Радев. То и мъжът ти ще му намалят заплатата в Лук Ойл превантивно от 110000 лв на 100000 лв. и това ще продължи докато не си изпълните обещанията. Не ти завиждам щото ще останете с парите от Техноимпекс - верно не са малко ама като няма приходи в рубли - спастреното бързо свършва.

29

1

преди 4 години

До БЪЛГАРИЯАми тя (Нинова) беше от СДС и за нея трябва съд и затвор до живот.

28

к1

преди 4 години

Нинова от начало разписва бели листи и след това се усеща ,че нещата не са така както се говорят в не формален разговор.

27

Анонимен

преди 4 години

Интересно как намира сили Нинова да се бори срещу ГЕРБ като окупацията на тази партия е огромна,няма място където да е свободно включително и милицията.Разхождаш си кучето и пак глоба.

26

БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

До ПроСоТоНИНОВА НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ВАШИЯ СЪЮЗ С-ВЪЗРАЖДАНЕ- ИНАЧЕ СТЕ АУТ СЕГА Е МОМЕНТА СЛЕД 1 ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ ЗА ВАС КЪСНО ГЕРБ ЗАМИНАВА В ИСТОРИЯТА НО ЩЕ ИМА СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛСКАТА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ--БОРИСОВ СДС НДСВ ДПС НФСБ АТАКА РЕЖИ ПЪПА ДОКАТО Е--РАНО

25

Анонимен

преди 4 години

Да. Живея. Турция

24

Бойкоеб

преди 4 години

Тангото не буди наслада;))) особено, когато е с една ... Тиква;)))