10

Анонимен

преди 4 години

с тоя поглед и вируса ще избега от нея

9

Анонимен

преди 4 години

Тая пък откъде я намерихте да ръси акъл? Толкова ли нямате какво да пишете вече за тоя вирус.

8

Аззз

преди 4 години

Ти пък ква си, ходи си гледай домакинството. Никому с нищо неизвестна, ама се представя като "певица", все едно аз да се представям като инфлуенсър щото пиша коментари в днес.бг

7

Анонимен

преди 4 години

под текста не трябва да пише певица, а скучаеща домакиня-съпруга на милионер

6

Кон с труктивнакрити

преди 4 години

Ако тази статия беше написана в стихотворна форма, можеше цял албум да изкара. Все пак антропологията, микробиологията и историята, очевидно не са и силната страна, а свободното време и ровенето в мрежата, не подобряват нещата.

5

Анонимен

преди 4 години

до 3 За мен пък си пее много хубаво жената. Има няколко песни които са страхотни.Любимата ми е "Малките богове"- отразяваща в действителност кой ни управлява.

4

Иво

преди 4 години

Тая простата, не успя с музиката,сега като каква се пробва

3

Анонимен

преди 4 години

Горканка е открила книгите наскоро, но ни делят два вагона научни публикации, не й се сърдете.Скоро ще узрее и за теорията за генетичното изpaждане - че има хора с много заболявания, които не би трябвало да е възможно да доживеят да се размножат, но докторите са им помогнали. И точно от там стартират епидемиите, и точно такива го отнасят първи...

2

Бай Курти

преди 4 години

Вирусът убива простотията и чалгията. Да видим след него дали селяците ще имат пари за хвърляне на салфетки по долнопробните кръчми.

1

Кифла

преди 4 години

Вирусът не убива.Само заглавието като видиш, няма нужда да четеш нататък .