4

Анонимен

преди 4 години

До 2Дали пък в България не правят точно определен брой тестове на ден, че да не излезе голяма бройка заразени? С какво лъжат Испания, обявявайки толкова много жертви? И забележи много по-вярваща страна си отмениха всички Великденски чествания. Ваш Боко го достраша да се спъне келепира на дългобрадите старци и ще видиш какво ще стане след Великден, макар че няма тестове, няма болни

3

До 2

преди 4 години

И с какво те излъгаха в Испания??? Абе не мога да разбера българите в чужбина с тоя постоянен хейт в държавите където живеят!!! Аз също живея в Испания от 24 години(дойдох тук много преди българите да се сетят за имиграция), много повече съм испанец от колкото българин(за жалост) -разликата тук в Испания е, че има за какво да е извънредно положение за разлика от България!!!

2

до 1-ви

преди 4 години

Какво не ти харесва, радвай се че в Бг са ви казали истината, а тук в испания продължават да шикалкавят, първо казаха че намало нужда, после че до 29-ти март и всичко ще е тип-топ, после още 2 седмици, ей тъй за всеки случай, и сега още 2 седмици и отиде месец и половина. И не пропускай че с половин уста казват че след 2 седмици ще видят дали да не го удължат до средата на май.

1

защо бре

преди 4 години

Ние без хиляди жертви ще го отменим в средата на м. Май.?!