145

Тодор

преди 4 години

Стига сте писали глупости повечето дето ще починат ще е от страх и други болести ама не и от короната

144

идва ред на

преди 4 години

До пак е АвгустЛаймската болест, комарите и кърлежите..........Аман!

143

пак е Август

преди 4 години

До ?!?!?Дотогава ще измрем от глад а не от корновирус! Добре си правите сметката!

142

Анонимен

преди 4 години

До asdне забравяй, че българите живеят с почти 10 години по-малко от гражданите на цитираните от теб държави. Нормално е там да има по-висока смъртност в момента.

141

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам как се разхождат из парковете като че ли банкет има май 303ма ще са малко загиналите!

140

Анонимен

преди 4 години

мен ме притеснява въпросът колко хора ще убият мерките косвено и защо в България средната продължителност на живота е 10 години по-ниска от тази в развитите страни?

139

Анонимен

преди 4 години

мен ме притесняжа въпросът колко хора ще убият еркуте косвено и защо в България средбата продължителност на живота е 10 години по-малко от тази в развитите страни?

138

Вуйчо

преди 4 години

Ако не познаят от Сиатъл, може ли да ги съдим за всяване на ужас в обществтото ни? И кажете коя точно е тази компания, която успява да предвижда жертвите от епидемия, защото ако бяха толкова предвидливи, да бяха я предотвратили.

137

Щирлиц

преди 4 години

Е щом от Сиатъл така са изчислили, НЕ ВЕРВАМЕ.

136

Анонимен

преди 4 години

Тия "учени" да си скъсат дипломите!Журналястите да си търсят работа, която им отговаря на интелектуалните възможности!

135

Наблюдаващ

преди 4 години

Днес в София беше, както обикновен ден преди епидемията. Гъмжеше от хора навсякъде. Ако продължава така, нищо чудно тези от института в Сиатъл да са прави. *** не можеш да го озаптиш, трябват крути мерки. Как едни французи опразниха улиците, а тук е като на манифестация.

134

?!?!?

преди 4 години

Вие си въобразявате тоя цирк да го влачите до Август месец ?!? Много преди това хората ще са умрели от глад! Пълен абсурд!

133

от Берлин

преди 4 години

Фалшифицират статистиката, като пишат всеки умрял от Корона, независимо от другите тежки заболявания.... Вирус има, но не по-лош от свинският и птичият. Оправдания за бъдещите масови задължителни имунзации и чипосване на населението, голямата рецесия която идва, ограбането на спестяванията на милони банкови клиенти! Нищо не им е свидно... Сега ако не успеят, скоро след това ще се ,,появи,, нов ЛОШ вирус... Нашият ЩАБ, само имитират големите, и задълбават България още по-лошо...

132

Анонимен

преди 4 години

ДО АВГУСТ 300 /депутати/ ?????

131

Анонимен

преди 4 години

дрън дрън ярина...

130

Fenb

преди 4 години

До ядосанСпоред НСИ годишно загиват средно 4500 души от болести на дихателните пътища. На месец това прави 375 на месец.Въпросът е колко са починалите този месец с или без корона вирус?

129

ядосан

преди 4 години

До Фенбдаже ще бъде много по-малък заради блокадите, и поради това, че всеки който има този вирус го пишат болен от него

128

Слави

преди 4 години

Пожелавам на тези учени правили доклада те да умрат ! Не е нужво повече да плашите хората

127

Фенб

преди 4 години

Т.е на ден умират по 300 души средно в България, но сега се очаква към тези 300 да се добавят още 300??!!? Да не се окаже накрая че броя на починалите март-април 2020 е приблизително същия както през март-април 2019....

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Какви мерки някой видял ли е да пръскат улиците тук...."___________________________________________________Не знам как е при вас, но в Русе ходят една шайка с биокостюми и пръскат целия център, пейки и градинки с дезинфектанти или някакви други препарати. Мен си ме зарадва това.