10

Ра

преди 4 години

Здравейте бих искала да попитам нещо,този месец някой от вас знае ли дали ще се ходи за подпис в бюрото по труда.Не мога никъде да намеря нищо по темата.

9

Ако го можеха това

преди 4 години

нямаше да са на бюрото по труда. Нали бе, гении?

8

гост

преди 4 години

Знаете ли, колко работа отворихте на на служителите от Бюрото по труда и Социално подпомагане!

7

Mачо

преди 4 години

От чужбина става ли да се регистрирам, от Испания иде реч, аз съм регистриран в тукашното ама ако може да взимам и там, в България че едвам си плащам наема а пари за ядене и цигари хич не остава :-(

6

Chacha

преди 4 години

Не виня хората, че все още разправят, че ПИК се взима само на място. Подадох за него онлайн и на др ден звъннах в НОЙ за всеки случай, лелята ми се накара, че става ЕДИНСТВЕНО на място. 10 мин след това получих мейл с ПИК :Д

5

до 2

преди 4 години

Ето го и поредният пример защо се редят пред бюрата... Седмици наред текат реклами за онлайн ПИК на НОИ и как може всичко онлайн, той не разбрал. Ами, провери малко... Абсолютно вярна е информацията в статията.

4

до 2

преди 4 години

Драги ми смехурко, ПИК на НОИ се издава онлайн. Недей да знаеш много, че всезнайковците винаги стават за смях.

3

до 2

преди 4 години

ПИК на НОИ се издава ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН!!!!!! Малко си свери часовника преди да лаеш глупости, плебей ***.

2

Анонимен

преди 4 години

Редящите се пред бюрото по труда са толкова батално прости, че нямат хал хабер от онлайн услуги. Сервитьори, миячи и нагли гастарбайтери, които ги изритаха от ЕС, понеже са много "ценни" кадри. Трудът на всичката тая *** дето се реди в момента пред бюрото е заменим от всекиго, затова и ги е страх. Защото са неквалифицирани, неконкурентноспособни и прости. Разбира се, сигурно има изключения, не искам да засегна някой интелигентен човек, но такива подават онлайн, така че не засягам никого.

1

1

преди 4 години

ПАК пишете глупости и подвеждате електората! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие за подаване на документи по електронен път, е да имате КЕП или ПИК на НОИ!!! За първото трябва да се свържете с оператор на електронни услуги, като в продължение на един месец е договорено безплатното му издаване/иначе е 36 лв./. За ПИК трябва да отидете до най-близкия НОИ, за да Ви го издадат също безплатно - става за 10-15 минути на опашка.Данните са от днес наобяд.Дано съм полезен на четящите ПОД статията!