18

И тука ше има

преди 3 години

И да ни е честито.Младите да се замислят за терминал две, че *** нещо пак е разцъфтяла.

17

Цъфнал налъм

преди 4 години

За арабската пролет не се знае, но вече се очертава тиквена есен, нацепена тиквена есен.

16

Анонимен

преди 4 години

Либия?????Кога хапваха пасти вместо хляб и прясно агнешко и телешко вместо салам (образно казано) при Кадафито реваха - бил диктатор и тиранин!А, сега вместо безплатна медицина и почти безплатни жилища, живеят в палатки при пълна мизерия, глад и нищета!Ми, за квото съ "бориха", това получиха!!!!!!Ха, да им е честито!

15

Ром'с

преди 4 години

А може би в САЩ се задава арабска пролет, щото тези 17 милиона които са се регистртали в борсите за безработни за 3 последните седмици ?

14

Анонимен

преди 4 години

С араби и рoмyлaнци работа да си нямаш.Говорят различни езици, но са еднакво вредни.

13

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха... щели да работят на полето...Те думата работа не са я чували и не знаят какво означава даже.Те са все по тъмните сделки, търгаши, яланджии и ментарджии.Цял ден дреме пред сергията и чака да изгори някоя сиромашка душа. Арабин и работа е виц.

12

Анонимен

преди 4 години

Тая на снимката, ако е си носи чаршафите и в Европа по-добре да си седи в пещерата.

11

123

преди 4 години

Само допреди 15 г. всички тези унищожени държави живееха що годе нормален и подреден живот. Но т.н. "цивилизован запад" воден от САЩ и НАТО разрушиха и подпалиха цели региони с милиони хора, заради финансови и геополитически облаги ... А най-големия губещ (след потърпевшите) е стара и слабохарактерна Европа.

10

Анонимен

преди 4 години

Тия, ако знаеш, че ще работят на полето да ги вземеш, ама те не са по работата, много от тях са бе здокументи и пренасят болести.

9

нали

преди 4 години

нали сащ бомби за демокрация хвърляха там??? какво стана с демокрацията???за един приятел питам

8

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът удари държавите, които финансираха гражданските войни в Африка и Близкия Изток.

7

Анонимен

преди 4 години

Задава се "Американска пролет".

6

Господ си знае

преди 4 години

работата,много безбожници се навъдиха, не спазват десетте Божи заповеди и ето наказанието. Човечеството ще си носи кръста, щом джендърството е на почит! Безбожниците това ги чака, мор от па.разити!

5

Анонимен

преди 4 години

Ще видим в САЩ обстановката е взривоопасна, колони автомобили с мили се редят за безплатна храна естествено автомобилите им и айфоните им са на изплащане, американската мечта.

4

Анонимен

преди 4 години

Вижте в какви колиби живеят, но продължават да се размножават безконтролно.

3

Анонимен

преди 4 години

Който и за каквото и да мисли и говори, а на пиндоса в главата все планове за арабски пролети, цветни революции, преврати и майдани. И винаги тяхните подмолни бакии ни се представят като грижа за липсата на законност и ред в диктатурите и режимите и разбира се корупираност на неудобните на Пиндостан властници.

2

Анонимен

преди 4 години

Повечето не се асимилират в Европа и са неграмотни да си седят техните срани или в други исламски страни със сходен език и култура.

1

Анонимен

преди 4 години

Арабски общества и демокрация са двете изключващи се понятия,там само диктатура със смъртно наказание оправя нещата,въпрос на манталитет на феодалните общества.