21

Анонимен

преди 4 години

А , нали Корнелия и президента казват че загиваме , народъ тъне в мизерия и само чака изборите да гласува за БСП ...

20

Кеф !

преди 4 години

нямам думи да опиша радостта си :)

19

Анонимен

преди 4 години

До първи юни е точно за бедняци. Извън сезона и ниски цени.

18

Таню

преди 4 години

На Баце бедняците...

17

Анонимен

преди 4 години

17 беден е , но има хора , дето имат възможности . Аз ако трябва да заведа семейството , ми трябва половин година да работя само за това , но в България можем да пътуваме . Зависи и къде , около нас държавите не са скъпи , а повечето хора пътуват наблизо . Колко пенсионери ровят по кофите ?

16

Анонимен

преди 4 години

До БМА 18Това всичкото е чиновници и бизнесмени.300 хил. от 7 милиона колко процент е?

15

БМА

преди 4 години

300 000? Иначе много беден бил народа...

14

Ми Не

преди 4 години

Тази година никакво ходене по летища, терминали, опашки, самолети, автобуси и т.н. Колата, родното черноморие и обратно вкъщи. Поне ще си оставя парите в България.

13

Лорко

преди 4 години

Все пак става дума за пандемия.Не е епидемия.Рецесията за малките държави и фа...та....лита на експеримента Волгаристан е 100% до две и половина години. Краят на фанатиците твърдящи,че "Държава с грозни и алчни араби без нефт,религия,обрязване и *** продадени кадъни е възможна."е видим!......Имитацията на държава и съзнание за равнопоставеност е вече невъзможна.Милионите в акаунтите на супер селяни обработващи почти безплатно земите на бгрите се намножават.

12

Варна

преди 4 години

Дано има сезон. Струвам ми се, че нещата отиват към 0 сезон. Дано поне като се по разминат нещата да има поне местен туризъм

11

Я

преди 4 години

Ало цифра... ти за кой се мислиш. Това са българи. Ще се прибират когато си поискат. Членове сме на ЕС и можем да пътуваме и работим където си поискаме. Айде стига с комунистическите лозунги. Това е света. Вече сме граждани на света. Това, че някои ***.. след завръщането си са се скарали от карантина е друга тема на разговор

10

Чиновник

преди 4 години

Ама какво става тука, бе? Народа няма какво да яде, народа асфалт не яде, Бойко това, ГЕРБ онова, а накрая всичко живо по екскypзии. Тези 300 хил. са само през туроператорите и са малка част от всички пътуващи. Като се прибавят и тези, които сами си организират пътуванията, се оказва, че над 85% от работещите могат да си позволят да отидат на малка почивка, през пролетта. Отделно после ще ходят на голяма почивка през лятото. Бедни били, а? Нямали кво да ядат, а?

9

1234

преди 4 години

Това са тези които си подготвят трайната емигрция, до края на мандата на герб ще станат 500 хил, особено след пакета мобилност

8

Анонимен

преди 4 години

Имаме билети за двупосочно пътуване с Таром за Мюнхен за 11.04., но нищо не предлагат. Предлагат ни да пътуваме, въпреки, че към момента е забранено в ЕС. Румънска им работа! Никога повече с ТАРОМ!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Пълни психари..... да отидат и там да си останат,а не да се редят на опашка по аерогарите и да се жалват че немогат да се приберат и да разнасят болести!

6

Мнение

преди 4 години

Да отиват и да не се връщат!

5

Да си знаят , че

преди 4 години

300 000 не се готвят да пътуват никъде.

4

Ивайло

преди 4 години

Имах 4 закупени 4 билета за пътуване, но полета беше отменен. Компанията предложи ваучер на стойност 120%, но аз предпочетох да ми възстановят парите. 600 лева все пак

3

Анонимен

преди 4 години

Да ходят,ама да не се връщат,щото заради такива два месеца ще бъдем под домашен арест.

2

Анонимен

преди 4 години

Абе вие върнете парите на хората,а пък с ваучерите може да си изтриете задните части!