38

До 38

преди 4 години

Хитлер изправя Германия като национализира парите на евреите.

37

Анонимен

преди 4 години

да, след като всичко свърши-вижте кой е забогатял, кой е изкарал някакви дивиденти от пандемията и ще ви стане ясно кой стои зад всичко.Справка 2 световна война. Как Хитлер отведнъж успя да изправи икономиката и да се въоръжи, при положение, че никой от Европа и една марка не му е дал. Поинтересувайте се от връзките на американския капитал с Германия.И кой всъщност излезе победител от 2 световна война? АМЕРИКАНСИКЯТ КАПИТАЛ и САЩ. ОПЛЕТОХА целия свят с паяжина от военни бази-от Япония до Гренлан

36

До 25

преди 4 години

Единственият, който говори със сравнение. Боко, ако каже, разбийте икономиката, защото 1685 души са изядени от крокодил, ще настъпи паника, нали? Господ да пази България, нали? А, ако каже, че от свинския грип в БГ умряха 3000 граждани, средна възраст 43 години? А, ако каже, че така или иначе всички ще изкараме коронара, ако вече не сме я изкарали на крак? Тогава ще вярвате ли?

35

славянин

преди 4 години

Както е казано : всичко се познава в сравнение'': най-близкият до този вирус вероятно е грипния вирус, винаги когато давате данни за смъртноста от този вирус, давайте и данни за смъртността от грипния вирус, за да може да се ориентираме за реалната опасност от него! Но такива данни не се дават, което означава, че с тези ежедневни несравнителни статистики се преследва някаква определена цел! А целта е да се размъти колкото се може повече бозата в тиквите на световната биомаса!

34

Анонимен

преди 4 години

Най-зле е в САЩ и Западна Европа. Защо така?

33

?????

преди 4 години

Нали тези държави, изброените ни ги даваха за рая на Земята. хахах Какво стана, клекнаха яко. Нали уж и здравни системи имаха, и лекари имаха, и болници, медикаменти. И от другата страна на океана САЩ, същата работа, яко сеч.

32

Анонимен

преди 4 години

Смъртността в Италия може да намалява и по друга причина. Привършване на материала.

31

Анонимен

преди 4 години

По-интересно е от Олимпиада и Европейско футболно първенство.

30

Анонимен

преди 4 години

Британските Мангъровци и Чалгари успяха да имунизират евтино и масово британския народ и да видят какво ще стане.

29

Анонимен

преди 4 години

Вирусиада 2020. Нов световен рекорд.

28

Анонимен

преди 4 години

От това което се вижда до тук, става ясно, че ЕС е "ЕДНО НИЩО". Подобие на махленска компания от старци-разбойници и егоисти седнали на мохабет. Който за тази възраст често завършва със неочакван скандал. Явния егоизъм и подтиснатата агресия дават плод в разни дребни, уж неволни форми на вредителство. Да видим до къде ще стигне това. Кризите са катализатор на агресивността. Лицемерните приказки за единство не скриват проблемите. Ето, сега всеки се оправя както може. САЩ крадат маски. Факт !!!

27

Анонимен

преди 4 години

Бай *** е най-умния и знае, че този вирус е елементарен..Всички останали хора по Света са или по-*** от него или са заблудени по заповед на Бойко Борисов.

26

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на ГЕРБ и Бойко Борисов при нас положението е сравнително нормално.

25

аз-ът

преди 4 години

Пляскачите-терасаджии са ок даже и до 15 септември да има карантина.

24

Бабу

преди 4 години

До анонимния който иска източник на данните- където и да цъкнеш в нета ще видиш еднин и същи цифри. За сега този грип има да наваксва доста за да достигне нивата на Свинския примерно ( с жертви между 200000 и 500000 и заразени според някои до 50 млн). Вярно е че при този смъртността е малко по-висока. Естествено се надявам да отшуми по-скоро че лято идва и на никой не му се седи по къщите.

23

Анонимен

преди 4 години

миналата година нямаше корона, затова няма срЪвнениеи няма нужда, аз ще ти кажа:не са уморали по 1000 човека на ден от корона, при това под карантина.

22

До 22

преди 4 години

В БГ ситуацията няма как да е като в Италия и затова не е! Не бъдете лековерни!

21

Анонимен

преди 4 години

Ако беше ситуацията в България такава каквато е в Италия много мие интерсно какви статистики щяхте да пишете господа философи или щяхте да бъдите 1вите скрити в килерите носоветеси нямаше да покажи те.

20

Анонимен

преди 4 години

19 До 18 края - Подхвърляте тук едни цифри за смъртност от грип, които са много съмнителни, защото може да се фалшифицирани от вас - дайте източника, от който черпите тези цифри. Второ, смъртността от тежко форми на грип е 0,1 %, т.е. ако заболелите са 400 хиляди, може да умрат 400 души, а в САЩ от заболели от ковид 400 000 души за умрели 14 768 души - това означава, че смъртността при коронавируса е над 300 пъти по-восика, отколкото при тежки форми на грип!

19

До 18 края

преди 4 години

През зимата на 2016/17г от грип в Италия са умрели 25 хиляди.Да видим с колко ще ги превишат от короната.А в САЩ 60 хиляди преди две години.Що не е имало такива мерки?