290

Иляда милиона ша мра

преди 4 години

Наскоро преди месец погребах приятел от рак. Коронавирус.

289

Анонимен

преди 4 години

При смъртност 10%, ако се зарази цалото население на земята - ще умрат близо 800 милиона души!

288

Момиче

преди 4 години

До 266И кой да ни плаща сметките, ако не ходим на работа пич?! Иначе не, не носим маски на работа. Стой ти цял ден с *** маска влажна и пълна с вируси ако си нямаш работа.

287

absurd

преди 4 години

Изобщо не ми пука,ако господ е решил да ме опази ще ме опази,а пък вие си носете маските,аз още Маска не съм слагал,движа се малко встрани от стадото

286

Анонимен

преди 4 години

Само неграмотни и *** вярват вече на историята за вируса.

285

Анонимен

преди 4 години

Който твърди, че един човек не може да промени света, не е ял суров прилеп. (Китайска поговорка)

284

Анонимен

преди 4 години

Този път действахте добре,много по-добре от други държави,не бих предпочела решенията на Италия,Франция,Англия,Испания!

283

Анонимен

преди 4 години

Може ли да ни пуснат записите за брифингите до края на "карантината", да ги изгледаме, да удрим по един лайк и да свършва.

282

Анонимен

преди 4 години

Тези мерки са за следващия етап на епидемията, когато заразата започне да се разпространява вътре в България. Сега от 2-3 месеца сме на етап внос на вируса от чужбина, а мерки против това няма.

281

Анонимен

преди 4 години

До ! до 273Италиански професор още миналата седмица предупреди, че Турция върви след тях, при цялото ми уважение и към двете страни.

280

Анонимен

преди 4 години

Сред изследваните над 1000 полицейски служители двама от тях са с антитела, които показват прясна инфекция, те ще бъдат допълнително изследвани, обяви главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев.Други 7 имат изградени антитела, които показват, че инфекцията е преминала.и ако са били на КПП-тата тез полицай сметай експоненциално

279

нямам думи

преди 4 години

Ходих да плащам сметки и видях, че само средното поколение спазва мерките донякъде.Пенсионерите се правят, че не ходиха под строй на манифестации и не знаят за какво иде реч, а младите особено тези с деца нарочно ги пущат буща и също не спазват. Цари омраза и недоверие. Не се разбира, че излишното говорене е рисково.

278

разумно ...

преди 4 години

умно

277

Мислител

преди 4 години

Е, поне си стоим в къщи и по цял ден може да си ръсим глупостите в форумите. Ама не е ли по- добре да използваме времето малко да поумнеем вместо да си показваме ниския процент IQ??Само си мисля де...

276

я

преди 4 години

Много чуждо семе по земите наши се е лялои затуй българското племее здраво ... и оцеляло!

275

Статистик

преди 4 години

Не е възможно да се определи точния брой. Дори да се направи невъзможното и да се изследват всички хора , тестовете дават грешка . В страните със средно ниво на тестване , каквато е България се предполага , че броя на заразенште е 10 до 20 пъти по- висок. Не забравяйте, че 40%от заразените не показват никаква симптоматика. Във всеки случай, на световно ниво, България се справя много добре за сега

274

!

преди 4 години

То щеше да е хубаво да си въведем едно военно положение, да се оправим набързо, ама с тоя главнокомандващ....по-добре да пропсунем. :))))

273

! до 273

преди 4 години

Пак ли почна с тия тестове, несретник, значи пак ще те направя смешен. България е направила 2288 теста/1млн населени. Сърбия с много повече тестове е направила до момента 1232, а Румъния 2688. Турция е тествала 2938. И в трите държави заразата е в доста по-напреднала фаза и цифрите, особено за Турция, хич не са хубави. Вчера турски професор каза, че за момента по скорост на развитие са пред Италия на сходни етапи от епидемията. В Сърбия си е направо военно положение с вечерни часове.

272

! do 275

преди 4 години

Ми ти щото си математик двойкаджия, затова не вярваш. Първо починалите са 24 и второ, 611 са доказани случаи и щабът нееднократно заяви, че успяват да хванат 20% от заразените. С една дума в България има минимум 3000 инфектирани с този вирус до момента. И ти как ги смяташ на око само, за ни що ги нямаш тия стотици хиляди.

271

Анонимен

преди 4 години

До математикАко не си беше измислял нули за броя на върналите се от чужбина щеше да е странно наистина