34

Анонимен

преди 4 години

До до 34 от славянинАа, ти си от религиозните роби, с това трябваше да започнеш. То от ника ти се подразбира де... Лека вечер.

33

до 34 от славянин

преди 4 години

От господарите на кармата, а лекарите в болницата са инструменти в техните ръце - ако болният трябва да живее, чрез лекарите ще бъде спасен, ако не трябва да живее, пак чрез лекарите ще умре! Тук няма суеверие, а виждане отвъд физическото! Аз в случая престъпвам духовния закон, защото както е казал Христос ''на *** бисери не се дават'' - *** означава духовно слепи и невежи хора, а бисери означава духовно знание, което те поради неразбиране и неприемане осмиват! Това достатъчно ли ти е!?

32

Анонимен

преди 4 години

До славянинОт кои сили, ако може да обясниш, че нещо ми стана много интересно, като отидеш в болница да ти спасяват живота, дали ще оживееш, ако лекарите просто се осланят на едни неопределени "сили", вместо да си вършат работата. Аман от суеверни неблагодарници като теб...

31

Анонимен

преди 4 години

Колко е лошо в Италия,в Америка и пр.И колко е добре у нас.И в Русия -почти няма умрели.Прости хора -елементарна агитация от мисирките.

30

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да е в Италия, тя ще се оправи, ние никога. И тази статия се върти от месеци, нещо е фейк тая дтатия

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11-----------------------------------------и още по-голям от полета на Гагарин.

28

Анонимен

преди 4 години

Бай *** не вярва на медицински сестри от Италия... *** знае 2 и 200 и затова е винаги последен на опашката в Европа по стандарт на живот.

27

Анонимен

преди 4 години

Тая м.ър.ша да си беше стояла в България, вместо да се соп.оливи сегаМного ме е еня за работата й там, след като на,аканите й подители ще ги отглеждаме ние , останалите тук.Какви са тия ,,уморителни,, смени, след които й остават сили да се перчи по медиитеНие тук след работа името не можем да си кажем, даже без корона вируси

26

Анонимен

преди 4 години

Ще спрете ли да тиражирате тази простотия?Лекарите в интензивните отделения това правят непрекъснато - и без вирус и епидемии или пандемии, защото това е същността на работата им - да преценят дали мерките ще повишат ли шанса пациента да се оправи или каквото и да направят шанса е 0 и няма смисъл включването на апарати и т.н.Може и да ни изглежда цинично или неправилно, но това е положението.Затова този плач, с цел драматизъм, е излишен. Спестете ни го

25

Анонимен

преди 4 години

дека го Мангъров със стадния имунитет ? Или лудото Боре ? За Борето знаем къде е

24

Анонимен

преди 4 години

До Вярно лиНа италиански съвестен и в съзнание са близки по звучене. Объркала се е жената. Искала е да каже, че хората умират в съзнание.

23

В

преди 4 години

големи драматизации.......

22

До Б-ия не е Италия

преди 4 години

1. Средна продължителност на живот - Италия -80.5 България - не 72.7, а 75 години през 2018, сега е повече2. В Италия родовата привързаност е голяма. В много домове живеят по вяколко поколения заедно. В България също.3. Италия беше посещавана от много повече туристи, отколкото България. Спрямо броя на населението почти еднакво.4. В Италия има многобройна китайска диаспора допринесла за бързото разпространение на заразата. И тук има едни5. Изключително замърсен въздух. Тук също с ФПЧ през зим

21

mxm

преди 4 години

То пък един шанс за живот .Като ти сложат тръбата 20% е шанса да прескочиш трапа.

20

Анонимен

преди 4 години

Либералните и демократичните политици на Италия им го докараха.

19

Totenkopf

преди 4 години

Съмнявам се една обикновена сестра има делегирани такива правомощия да взима решения как да се разпределят ресурсите на болницата, та не е нужно да препечатвате глупостите на всеки?

18

Анонимен

преди 4 години

Циркаджии.

17

славянин

преди 4 години

Нали виждате как работи човешкото его от изказването на тази сестра - от мен зависи кой ще живее и кой ще умре!? Не зависи от теб, от съвсем други сили зависи, ама като си сляп си мислиш, че от теб зависи, понеже тайно си въобразяваш, че си някакво божество с власт над човешкия живот! Такава заблудена цивилизация, при всичките и хипер хай технологии и претенции, едва ли не за ''божествено могъщeство'', някакъв си микроб я направи на нищо, разсипа я тотално! Един микроб!!!

16

славянин

преди 4 години

Сестро, това го избира Небето, не ти, не си въобразявай, че от теб зависи кой да живее и кой да умре, не си въобразявай, че ти си Господ и не се опиянявай от тази илюзия! Когато Небето избере някой, който трябва да живее, той и от най-тежката болест и без теб ще живее, а когато избере някой да умре, той и без болест ще умре и от теб нищо не зависи!

15

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИТАЛИЯ

преди 4 години

1. Средна продължителност на живот - Италия -80.5 България - 72.72. В Италия родовата привързаност е голяма. В много домове живеят по вяколко поколения заедно.3. Италия беше посещавана от много повече туристи, отколкото България.4. В Италия има многобройна китайска диаспора допринесла за бързото разпространение на заразата.5. Изключително замърсен въздух.