12

roki

преди 4 години

До @к.7А ти какво си завършил за да се изказваш толкова компетентно?????Май ще разберете най-после нужни ли са ви тези "прости" учители "на живо" в класните стаи!

11

Куку

преди 4 години

МОН: Министерство на Опростяването и Наркоманията

10

Въпрос

преди 4 години

И кое му е хубаво на дистанционното обучение? На дъщеря ми госпожата казала, че трябва да направи проект за живота на някой революционер, възрожденец и т.н. като може да ползва интернет. Тя си избра Христо Ботев. От изображенията си избра една снимка и я копира, от Уикипедията копира и пейстна автобиографичните данни и за 3 минути произведението с гръмкото име проект беше готов, а след това изпратен на госпожата. Не това не е учене, това е порнография и подигравка.

9

О, да

преди 4 години

"Учителите реагирали много бързо на създалата се ситуация". Ооо, да, учителките ме притискаха и задължиха при извънредно положение да купувам 2 компютъра, за две деца, понеже "с Android не ставало", това нормално ли е?? И въпреки това, пак аз ги обучавам, защото с дистанционното обучение стана ясно какво е преподаването! А министъра си говори едно и също, не е на тази планета!

8

@к.7

преди 4 години

До Образователн системаСамият факт, че министър на МОН е икономист показва ББ какво внимание отделя на образованието.Впрочем, икономисти са и министрите на МЗ, МЗХГ, МИ, МЕ, МТ, МОСВ, завършил топлотехника - на МРРБ, юрист на МВнР, историк и сетне МИО на МО, театрал на МК и т.н.ПРемиерът е пожарникар и разбира от всичко, включително от Ковид 19. ВИцепремиери са юриЗД, историк, философ, председател на НС - инженер, неговата дясна ръка я-пенсиониран офицер. ДЪржава с такива управници няма бъдеще.

7

Анонимен

преди 4 години

Предполагам всички от МОН са наясно че когато родителите тръгнат на работа дистанционното обучение приключва. Родителите и без това се умориха да пишат и пращат електронно хиляди домашни, да обясняват всичко. А някой си мисли че е открил Америка :)

6

Образователн система

преди 4 години

Образователната система е в криза от 30 години: начално, основно и средно образование мъждукат. Випускниците с основно образование в голямата си част са полуграмотни, около 30-40% си струва да продължат. Профилираните средни училища- математически гимназии, тези по КСТ и ИТ, елитните СУ в областните градове и столицата и малък брой СУ в другите градове обучават ученици годни за ВУЗ.Пенсионирани учители и преподаватели във ВУЗ подготвят по 4-5 месеци ученици за приемни изпити срещу 25лв на час.

5

Анонимен

преди 4 години

Учителите са една мързелива пасмина, затова и учениците са такива. За 10-15 минути кажат две, три приказки по скайпа или фейсбука защото друго не знаят и после учениците и родителите им да си чукат главата. Това е он-*** обучението.

4

Анонимен

преди 4 години

Можем да определим учителите като новаторите на съвремието. Те реагираха много бързо на създалата се ситуацияПо скайп и фейсбук и ред други учи ли се. Учениците не учат когато са в час, та сега ли.

3

Анонимен

преди 4 години

Таха е како, учениците имат повиче времи за бране.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

управляващите нямат нужда т грамотни и учени хора за да ги манипулират по лесно

1

Анонимен

преди 4 години

Системата за образование е система за програмиране.Нужна е система, която учи хората да мислят сами, не да зубрят и повтарят мислите на други.