39

Демократ

преди 4 години

Фашизмът отново трябва да завърши с масови екзекуции!

38

Козела

преди 4 години

Жена ми работи при доктор по вътрешни болести.Облечена е като космонафт с маска.Повечето от пациентите са болни в по лека форма на короната-19.Над 10 ги пратил в болница да се лекуват.Ако се зарази с мен е свършено на 73 години с18% само работешто сърце след инфаркта през 2002 година.

37

хахаха

преди 4 години

До Анонимен Какви глупости дрънкаш бе! Знаеш ли че поне 60-70 % от хората са с недостатък на витамин Д?! Това било фатално на мига!!! Аман от дървени философи!!!!!!

36

хм..

преди 4 години

Колко са умрелите за денонощие? Стотици ,че и прескачат хиляда понякога на денонощие.!!!..Как си представяте аутопсия на всеки един от тях? Достатъчно е,че е тестван за вируса и медицинското му досие.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Колко болести е знаел че има е по-адекватно да се пита! Аутопсията би била изключително полезна в подобни ситуации но доколкото равбрах не се правят заради опасността от вируса. Ако трябва да бъдем честни повечето от нас си живеем живота без много тестове и прегледи и докато не ни заболи не бием барабана! Това обаче в определени ситуации може да ни бъде като троянски кон за имуната ни система! Ако примерно е имал ниско ниво на витамин Д то неминуемо се е оказало пагубно на часа!

34

до36

преди 4 години

Ако беше прочел поне диаголанлно статията, щеше да разбереш , че е търсил медицинска помощ, но не е получил такава. Ама чукча писател...

33

до троловете

преди 4 години

Това че говрехте ирелевантни ***.тии от началото не кризата, не означава, че трябва да затъвате все повече!Да не сме споменавали трагедиите на хората.Всеки пострадал бил със "съпътстващи" заболявания.Ако няма ткаива, ще е дебел. Ако не е дебел ще е стар. Ако не е стар, ще е пушач. Ако не е пушач, ще е пушил поне веднъж в девети клас - и ще е "бивш". Ако никога не е пушил, ще кажете ,че е бил пасивен пучач... Всеки ще изкарате със "съпътстващи заболявания" за да не си признете провала. Сефте

32

м...да

преди 4 години

Нищо чудно да е бил от тези ,които вярват, че пандемията е една измислица,в която всички правителства участват вкл.-тези на Иран, Русия,Китай, Германия и т.н. за да си поставят икономиката на колене.. Стоял си е в къщи и се е лекувал с парацитамол ,докато е станало късно.Но, системата е тази ,която убива.Ако в самото начало го бяха тествали и му бяха дали подходящите медикаменти,сега можеше да е жив.

31

Анонимен

преди 4 години

Испанците са като нашите с същия манталитет.

30

хм, странно

преди 4 години

Испанската преса на всеки починал поотделно ли му публикува некролог?! Да почива в мир човека, без значение от какво е починал...

29

Да

преди 4 години

Хайде извънредно положение до 20 септември. Короната е много страшна. И там те преглеждат по телефона. ЕС ще излезе една голяма лъжа.

28

Сп???нс

преди 4 години

При 10-12% чужденци в Испания е "нормално" да има и загинали С този вирус, друг въпрос е дали да умрели ОТ короната.

27

6,

преди 4 години

"Наднорменото тегло от кога е хронично заболяване?Вече с това седене вкъщи всички сме с наднормено тегло."Винаги е било такова. Това, че на някой не му отърва, си е проблем на същия този някой.

26

дедо Ташунко

преди 4 години

Бог да го прости! Съболезнования на близките.

25

Анонимен

преди 4 години

Между "Няма данни той да е страдал от други заболявания." и "Не е имал други заболявания" разликата е Балкан!Българите рядко се изследват профилактично. Този човек, като не е изследван, не може да се каже имал ли е, нямал ли е заболявания.Стига сте всявали паника. Освен вече панираните, няма друг кой да ви приеме сериозно.

24

Анонимен

преди 4 години

Колко болести е имал преди това?Стига сте си измисляли. Ще починат повече ако четат скапания ви ***.

23

noFreeman

преди 4 години

прегледан по телефона... върхът на медецината... инфаркт е направил човечеца, стига сте си измисляли... на всичко в момента се приписва короната... накрая ще лъсне измамата на която ни подлагат

22

ЙОАН

преди 4 години

Язък за момчето....съдба. Никой не знае дали това което иска и се бори да постигне ще бъде добро за него. Но смисъла е в пътя ..останалото е в божиите ръце. НО ОТ НАС ЗАВИСИ ДА БЪДЕМ ХОРА ДА ЦЕНИМЕ ТОВА КОЕТО ИМАМЕ зящото то съвсем не е малко.... И нека оставиме злобата и черногледството настрана - нямя да ни помогнат изобщо , само ще направят душата и деня ни черен

21

Анонимен

преди 4 години

Хора умират.Под ГЕРБ ще са безсмъртни!

20

Анонимен

преди 4 години

До Wlvrnако беше такъв, до сега родата му да е пренебрегнала всякаква карантина и да са се събрали 50 човека пред спешното, а след като разберат че е починал, да счупят вратата и да набият доктора. Ако ти толерираш подобно поведение, нормалните хора не го толерират.