48

ИСКАМЕ

преди 4 години

безплатни работи от държавата. държавата е длъжна сичко да плаща на нас . ние сме държавата.

47

Анонимен

преди 4 години

Мерки може и да има. Теглилки дали ще има не се знае.

46

Анонимен

преди 4 години

"60/40, че поемат друго на съпруга"Няма лошо, стига съпругът да може дигне самолета.

45

Дедо

преди 4 години

Какви икономически мерки да очакват от държава с бутафорна икономика? Пак ще ги залъгват с нещо като риба на блесна.

44

Чиновник

преди 4 години

Целия този зор на простолюдието изобщо не е да ходи да работи, а да щъка по паркове и по курорти и да яде и пие по цял ден.

43

А МЕЖДУВРЕМЕННО

преди 4 години

Столична община профуква стотици хиляди левове за "рекламни материали" като химикалки, тефтери, календарчета и плажни токи, че "да се популяризира", че хората губят иначе ще загубят итерес към София и икономиката й, ако няма с какво да я привлекат (особено с химикалки)... Може да видите повече на страница на "Спаси София"Но естествено ни вопъл, ни стон, ни в една медия новина за това...

42

Анонимен

преди 4 години

...."грижат се за дом и деца, поемат тревожността на съпруга."60/40, че поемат друго на съпруга"

41

Анонимен

преди 4 години

Какво толкова ревете бе? Две седмици извънредно положение нищо не е. И къде ще пътувате за Великден, след като твърдите, че нямате пари? Беден човек не пътува, а си стои в къщи. Щом простолюдието искате да щъкате по паркове и по курорти, значи имате пари. Защото всяко ходене някъде е свързано с разходи.

40

do 40

преди 4 години

Не нищо, а абсолютно нищо не става от тях. Сумарно тая *** е платила стотинки данъци. Спираме им сега всякакви надбавки, с военните в гетото уж за дезинфекция и гледай красота!

39

Totenkopf

преди 4 години

"многоработещижени до 60 г.в големитеградове, защото те са двойно натоварени: работят дистанционно" Какво по точно работят дистанционно?

38

До 42

преди 4 години

След теб след тази дето те е родила след сестра ти и цялата ти рода....може....но първо вие !!! Сега и на място...

37

до 40

преди 4 години

А от тебе какво ли става? И зелето в бидоня нема си натисна с *** като тебе сигурно....най-вероятно си безработен хейтър дет муфти съседите за цигари? Беден си нали? Признай си ти олекне

36

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ПЪРВАТА ИКОНОМИЧЕСКА МЯРКА СЛЕД ВЕЛИКДЕН Е ЧЕ ЧИСЛАТА ОТ ТОТО 2 ЩЕ ГИ ПРАЩАТ НА ЕСЕМЕС ДВА ДНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

35

до 37

преди 4 години

Грубо казано, но подкрепям с 2 ръце! В момента най-много плачат т.нар. "пликаджии" цял живот осигурявали се на минимална или изобщо неосигурявали се. Факт е, че един добре платен човек, осигуряващ се в пъти над прага, като теб, ако остане без работа заради подобни *** пликаджии ще взима мижави обезщетения от борсата. 60% от прага или някаква подобна мизерия, а реално цял живот е плащал и издържал пликаджии, пенсионери и държавна администрация, милиционери и подобни.

34

Анонимен

преди 4 години

Ами, хората да спрат да взимат заплатите си в плик и да мислят за икономиката, а не само за себе си. Няма ние с добрите заплати (200 000 души сме със заплати над 9000лв., а други няколко стотин хиляди взимат прилични заплати за България) да издържаме цяла държава нехранимайковци, взимащи заплатите си в плик и осигуряващи се на минимална. Изобщо, ама изобщо не ми дреме за Петьо сервитьорчето от Надежда, който няма и ден осигурителен стаж или за Мими- фризьорката декларираща 10% от доходите си.

33

Шаши

преди 4 години

А за Великден искаме козунаци.

32

Някой да те е

преди 4 години

Спрял...? Турай 5 бинки в джоба и пей сърце на воля

31

Да

преди 4 години

пуснете ниии, не сме затворници!!!

30

ист

преди 4 години

След Великден хората ще искат легла В изолатора на болниците, ако изпълнят храмовите.Вярата не се демонстрира само на Великден. Или я имаш в сърцето, или си комунист.

29

До 30

преди 4 години

Или царя пак да ни "оправи" за 800 дни като открие няколко чешми.... :)