34

Анонимен

преди 4 години

До БаиКакъв глад те гони? Веднага е отишъл в нон-стопа да си купи ЦИГАРИ и се прибрал!!!! Не в хранителния или баничарницата! Стига сте оправдавали асоциални типове. Онези от Трилистник не са пипнали наличните хранителните продукти. Искали са пари!!!!

33

В ситуация като тази

преди 4 години

- извънредно положение - трябва да се прилагат и извънредни мерки.Понятието групова отговорност неправилно се пренебрегва. По отношение на този етнос и в ситуация като днешната, задължително трябва да се търси групова отговорност. БЪДЕТЕ СИГУРНИ, че самата ромска общност може най-добре да стегне юздите на поне 90% от престъпниците от своите среди.Само им кажете, че спирате всички помощи и че всички заедно ще трябва да отработят щетите. Ще въведат такъв ред, че муха да бръмне, ще се чуе!

32

мдааа

преди 4 години

Задължителна химическа кастрация на такива индивиди да спрат да се размножават и задължителен положен труд в уранова мина поне 5г.

31

Задължително

преди 4 години

Такива да върнат всички пари, които до момента държавата е дала на семействата им като детски надбавки и други помощи заради това, че въпросният непълнолетен престъпник се е родил и съществува. Родителите му да възстановят парите или в брой, или да ги отработят.Ако родителите му са починали или са в неизвестност, той самият да започне още отсега почасово да отработва дълга си. В тяхната общност човек, навършил 10 г., вече може да се жени/омъжва. Значи може да носи и отговорност.

30

хахахахахахаха

преди 4 години

Коронавируса, браво за оправените в Турция хахахахахахахаоще, още хахахахахахаха

29

Анонимен

преди 4 години

Милицията пази само някой да не излезе от населено място. Какво става в населеното място им е все едно.

28

Веско

преди 4 години

Добре де. За къв ми снасяте няква информация дето е ежедневие. Правилно не ме интересува от къв етнос е. Интересува ме да кажете какви мерки са взети от огромния държавен апарат за да няма такива "социално слаби многодетни семейства". На мен ми звучи точно като на витиеватото "деца в риск". И този случай показва, че не се справят в семейството. Би трябвало всички деца моментално да се "изведат", а към родителите истински санкции.

27

One

преди 4 години

Честито на активните борци против фашизма. Получавате уникалната чест да интегрирате тези млади "хора" в обществото ни. Хвала вам.

26

Котки

преди 4 години

Извънредно положение е, време е да забравим за глупостите с "дискриминацията", това са неща за хора които си нямат проблеми и си търсят "кауза" да се "борят". Сега имаме истински проблем обаче и на хелектората трябва малко да му се затегне каишката.

25

Анонимен

преди 4 години

Мразят ни много, но и аз ги мразя и от техни магазини, търговци на пазара или където и да било видя ли, че е по тъмен и не пазарувам от тях!

24

Активист на БКП

преди 4 години

Не е имал пари да отпразнува Международния ден на ромите ...

23

ДДРОнег

преди 4 години

Защо пишат "социално слаби многодетни семейства" - много по-кратко е р-о-м-и !!!Че и неграмотни, ами к'ви други да са !!!А по време на извънредно положение не трябва ли да има много по-строги наказания за такива престъпления ???!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Пребиват нашите баби и дядовци а властта си трае не взема мерки да не разсърди Европа че има дискриминация срещу един етнос и им дават смешни присъди и те знаят че са недосегаеми и продължават

21

Анонимен

преди 4 години

Като се започне още от заглавието, трагично написана статия.

20

Ром'с

преди 4 години

От 14 непълнолетен и 16 пълнолетни -това първо трябва да приемат срещу престърноста.

19

Tret

преди 4 години

Това не е нападение! Това и ПОБОЙ!

18

Анонимен

преди 4 години

На този етнос това му е запазена марка да напада стари и беззащитни хора големи присъди трябва за да се спрат

17

Баи

преди 4 години

Лошо е , че нападенията ще зачестят - гладьт ще поттикне хората да вьршат престъпления

16

Гост+

преди 4 години

......й е нанесъл удар по тялото с дървения кол и тя пада (разбираш ли)..........ще получи една между 3 и 5 години затвор (разбираш ли).........Родна реч омайна сладка

15

Римска му работа

преди 4 години

А днес отбелязваме Международният ден на нападателя........не можа ли да изчака или са му трябвали пари за празника?!