13

И преди е било

преди 4 години

Историята се повтаря. В по - различни условия. Винаги някой се възползва, някой стада, а някой му е през муйя. Има и такива, които седят и гледат с какъв резултат ще свърши мача. Умните хора трябва да се възползват от ситуацията и да учат.

12

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ЛЕКАРСТВО !!!СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ !!В САЩ нямат идея как да лекуват вируса.Карат я на тото-1/тото-2.Всяка болница си имала собствен подход.Това е чумата на 21 век и няма да е последната.Света се промени тотално.Нищо няма да е като преди.Предвиждах го но не очаквах да го видя.

11

Анонимен

преди 4 години

Когато беше преди 11 години,същиятщам,предписваха Биопарокс.Точно така,впръскваш си и край.Днес е спрян имълчи всичко живо,за този елексир,как-то и хинин-аналгина.Което ще рече,че сезнае .Другото- целта на занятието,коетосе дирижира доста неумело.Още повече,получи се неочаквана пробойна иидеологът се хапе за ду ,*** ,то.А наш' теЩабаци мълчат.Те така.

10

do 6

преди 4 години

Пик е защото вирусът обича влагата, Испания, Италия, Фрацния - всите до океана и средиземното

9

Гост

преди 4 години

Кой каквото каже и юруш към аптеките или магазини да се купува...Някои хора ще забогагеят много покрай тази зараза,други ще си утидат от този свят трети ще са в много тежко положение без пари и работа ,това е живота и пандемията.

8

има, да

преди 4 години

Макаров опрян в слепоочието с 1 патрон в цевта и дърпаш смело

7

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига с тези простотии! Настинката минава и отминава вие вкасини ще мислите!

6

Анонимен

преди 4 години

Не знам какъв професор е, ама в Бразилия е пик на короната по плажовете въпреки че е лято.

5

Анонимен

преди 4 години

"Засега обаче е доказано, че ултравиолетовите лъчи убиват вируса, затова проф. Петров препоръчва при възможност да се възползваме от слънчевото време."Да го обясни на коремния сатрап, който ни забрани най-лесната мярка за засилване на имунната система.

4

Анонимен

преди 4 години

Има лекарство- мозъчна обновяваност!

3

Анонимен

преди 4 години

Как един медикамент може да е едновременно срещу тении, въшки и краста?

2

не е същото

преди 4 години

постигната в клетъчна култура / ин витро/ концентрация на тоя медикамент постижима ли е при лечение на жив човек ? ? ! ! ! нещо странични ефекти,лекарствени взаимодействия и други от сорта . . . . Убива вируса - сигурно и радиацията го убива , ама няма наплив към Чернобил или Фукушима , нали . . . или поне не е забележим !

1

Калина

преди 4 години

Сега ще бъде огромна конкуренция между фарма фирмите. А, може на едни пациенти едно лекарство да действа, на други друго, все пак са 5 "подвида". Така,че да виидм кой ще е победителя. И все пак най-доброто лекарство е профилактиката.