6

До Ивайло

преди 4 години

Ти съзнаваш ли,че при тази пандемия на такива празници в храмовете се събират по 200-300 човека,а в храма"Александър Невски и повече.Колко хора мислиш,че могат да се заразат? Много човече.А необходимо ли е?Всяка година съм на площада/ работя в медия/ и имам пряк поглед.Трябва малко мислене и чувство на самосъхранение.

5

Ludiхора

преди 4 години

Защо е необходимо това струпване на хора. Давайте литургии по телевизията.Запали си свещ за здраве във къщи. Един път пропуск не е фатално нали ,но ако се разболееш може да е фатално....

4

ivailo

преди 4 години

Ненужен страх, да се изнасят Богослуженията извън храмовете... Дано повечето митрополити не се поддадат на натиска на щабове, политици и всякакви богоборци, и службите се проведат по традиция - в храмовете.

3

Анонимен

преди 4 години

Ей смооотаняциии, В Гърция забраниха влизането в църкви за Великден. А оня са 10 пъти по- набожни от нас даже! какви църкви какви простотиии, бре? Вие акъл имате ли?

2

антипоп

преди 4 години

Това е добра възможност естествено да понамалеят "искрено-вярващите".

1

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски да не бъде толкова благодарен предварително.Не можахте да преборите Опиума на народа. Само не мога да разбера от какъв зор, като искрено вярващите у нас нямат и 5%. Социолозите да направят рейтинг на митрополотите и патриарха, за да ви стане ясно колко е уважението към тях.