9

Анонимен

преди 4 години

Който се интересува да погледне в тубата - " George Pell witch hunt was the greatest miscarriage of justice Andrew Bolt " .Истински педофили се разхождат на свобода докато на Кардинал Пел бе причинено унижение, затвор, разрушена репутация, кариера и финансово разорение. Само защото е управлявал парите на Ватикана и е направил нещо което не се харесва на някои от конкурентите.Всичко базирано на абсурдни твърдения които са обидни за здравия разум и в разрез с правото като такова. 7 висши съдии да са на едно мнение е много рядко явление!

8

!!!

преди 4 години

Тази църква има канони и един от тях е че свещенникът, докато е с роба, е придружаван ВИНАГИ! След което Пел ВИНАГИ е изпращал хората от стълбите след службата. Това, което се твърди, просто няма как да стане физически във времето и пространството.Той обаче, с тези години които лежа, плаща, че не е предприел каквото трябва да стопира друг истински педофил в провинциално училище. Не му е махнал свещенничеството, а само го е разкарал от там. За това църквата е отговорна!

7

!!!

преди 4 години

В предишното дело, поради липсата на доказателства са били нарушени базови правила в правото, като презумпцията за невинност. Но Висшият съд е бил изумен най-вече от събитийната НЕВЪЗМОЖНОСТ:Оказало се е че, за 5 минути децата успели да обиколят църквата заедно със шествието, да влязат обратно, да намерят виното (докато църквата е пълна с хора и приятелите им от хора) да се напият, да заспят и да бъдат изнасилени. Този който е жив и обвинява има много приятели, семейство.. нищо подобно на други такива случаи.Тази църква има канони и един от тях е че свещенникът, докато е с роба, е прид

6

!!!

преди 4 години

Именно ТЕ, сатанистите - педофили са на дъното на това дело срещу Пел! Също така лявото правителство и левите медии на щата Виктория създадоха истерия и тази статия е в същия дух: Бил педофил и Висшият съд го оправдал...видите ли!Единодушното мнение на седем членната комисия е много рядък прецедент. Кардиналът е пред очите на всички през цялата служба, просто физически няма как да го направи. Това беше една гавра с него!Мнението на 2 от 3ма съдии го натикват в затвор заради приказките на един човек. Втората "жертва" е отричал подобно събитие, когато е бил жив.

5

Анонимен

преди 4 години

След като съдът го е оправдал, значи не е педофил.

4

Пипетка

преди 4 години

А какво става с нашия IT -сатанист който живее на 2 км от операта в Сидни и е приятел с Гущера и той вярва ли че ще получи в замяна богатства и успехи като го ласкае и му се мазни?

3

Анонимен

преди 4 години

Светът се управлява от педофили-сатанисти, които извършват ритуали в чест на рептилоидни хуманоиди, вярвайки, че в замяна получават богатства и успехи на този свят. Това е истината, колкото и откачена и невероятна да звучи за повечето хора.

2

Орисницата

преди 4 години

Айде сега на почивка в Бергамо на светиня му!

1

Анонимен

преди 4 години

Папата вижда всичко.