9

мед сестра

преди 4 години

До Меко се е изразил Прав си ! Навсякъде работят повече пенсионери които използват липсата на кадри и получават и пенсия и заплата ,но те не могат да останат да работят до 100г и ще дойде момент в който някои болници сами ще се закрият! Частните болници понеже са все на "наши хора" не работят с тежки случаи ,но пък източват успешно касата .Катастрофата ще е за цялата държава ако тези некадърници ,които сега играят театъра ковид по свирката на запада не си тръгнат час по-скоро!

8

Ханс

преди 4 години

Ми не крадете толкоз много бе !!!

7

Анонимен

преди 4 години

Магическа пръчка няма и няма да има.Ще се оправят колкото могат. Затова с мерките се дава време сега да се отстраняват нередностите.

6

подозирам

преди 4 години

Спомената ""банална"" патология ще измести ли втренченото в Ковид19 мислене и поведение ? Ето примерът от Враца- банален перитонит , обаче . . . . :- и то сравнително млада жена ! ! !

5

стари рани

преди 4 години

общуването е със заповеди ли ? ? ? днес пред Пирогов - уж на шега! - даже беше с команди . . . . все едно си на плаца на Ш З О . . или на Долна Митрополия . . хм . . . ! ! ?

4

Анонимен

преди 4 години

На болници и лекари трябва да се помогне. За другите не е сигурно но за тях е задължително. Само с едно нещо не съм съгласна. Вярно е че болни има не само в София и че болниците са натрупали много дългове. Но нека да не става така, че в дрязги и разправии за проценти и суми времето да си минава а работата да се затлачва все повече и повече. Не е моментът да се използва ситуацията. Дано всичко да има смисъл а не само да се търси начин да се опрощават дългове. Дано не е така.

3

Меко се е изразил

преди 4 години

През последната половин година преди "пандемията" имах неприятната възможност да видя с колко медицински кадри и на каква средна възраст разполагат три общински болници. Вие, които толкова безхаберно си стоварвате една и съща мафия на *** кратуни, не можете да си представите каква здравна трагедия назрява в страната. Малкото останали в тези болници ще се пенсионират или починат през следващите години, в две трети от територията на България няма да остане кой да ви лекува. Съвсем заслужено.

2

Дес

преди 4 години

Е явно с мерки и без мерки, с разните поръчки от Китай и на къде си пак се оказва че месец след първия обявен здравната система не е готова и няма да бъде и в бъдеще. Може би ако останем 2-3 години под карантина всичко ще е ок. Как пък един свестен и учен се непръкна да даде верните насоки в това положение.

1

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм ,че тази НЗОК ще работи много по добре ,ако се съкратят 60 % от клатистоловете !