40

Колко да повтаряме?

преди 4 години

В кризисни моменти като сегашния, в махалите на тези трябва да се въведе военно положение и всеки, извършил престъпление или закононарушение да се третира по силата на военновременните закони!

39

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоЗащо плачеш за Тошо Правешки? За да събере индийци и от по-далечни държави ли и пак да вкара в страната ни още 400 000 от тях?

38

Анонимен

преди 4 години

След като е обявено извънредно положение, тогава и мерките срещу извършителите трябва да са извънредни. Стига дундуркане!

37

Велес

преди 4 години

- По време на карантина, и военно положение,тези простъпки да се считат за МАРОДЕРСТВО със всички произтичащти от това последствия!

36

Анонимен

преди 4 години

Гешев и да инспектира, човека го пребили.. След този факт, инспекцията на Гешев е само PR..

35

Анонимен

преди 4 години

***, така ли бори корупцията в най-корумпираната държава.

34

DJAC

преди 4 години

Лилавия цвят не ми харесва,махнете го.

33

Bareta

преди 4 години

...mnogo ni se trenira ...ama Borisov ne dava !!! Mai shte triabva parvo da go "ubedim " nego I negovata s gan I togava parvo v shedskie kvartali !!!

32

Lanski

преди 4 години

Не знам каква висша сила ги пази тези *** , цялата държава е пропищяла от тях!Държавният апарат има уникалната дарба да те унищожи във всякакъв смисъл и с всякакви методи, но с тези *** или среща съпротива или не иска , но в никакъв случай не е неспособен!

31

Чичо

преди 4 години

Сега се сетих за милиционерските коли при бай Тошо-бяха боядисани в синьо и жълто.Та тогава вървеше приказка,че когото приберат ,влизаше жълт от страх,а излизаше син от бой.

30

Анонимен

преди 4 години

посещението на главния прокурор на стандартно битово престъпление на индопитеците показва,че това повече няма да се толерира и да минава между капките,разбира се размера на присъдата ще е показателен,одобрявам

29

Анонимен

преди 4 години

И дядото легна ли да почива?

28

Чичо

преди 4 години

Eххххх Тодор Живков,Тодор Живков къде си,къде сиииииииииииииии.

27

ТАТО

преди 4 години

Ше ги задържаме, ше ги храниме с нашите пари, с нашата храна, на наша земя...Тия пришълци от Индия трябва да се превъзпитават само и единствено чрез принудителен труд в трудови лагери или където има нужда от работна ръка, но ще бъдат ползвани безплано за целия срок на присъдата! Да си заслужат храната и отглеждането, м а й м у н я ц и!Ще гледам да се въоръжа до зъби, когато поостарея. Па нека идват повече!

26

Бай Тошо

преди 4 години

Какво инспектираш бе каскет?! Съсипахте ги тия възрастни хора, те ако са знаели какво ги чака да се бяха самоубиливече

25

Бълг хелзинкски ком

преди 4 години

Гешев е расист! Оставка!

24

Анонимен

преди 4 години

ГЕШЕВ УДРЯ... ГЕШЕВ МАЧКА!

23

Анонимен

преди 4 години

ако не бяха партии като ГЕРБ и ДПС да разчитат на ромските гласове досега вирусът да е .... Може ли да попитам защо в овча купел се наблюдават постоянно роми от факултета да ровят по кофите и да вървят на групи, глоби нещо? Хайде най накрая да се обединим и разграничим българи и роми щом има различни закони и различни разпоредби

22

Анонимен

преди 4 години

Когато ромите са с български имена ги пищат. Много стронно

21

Barba Ganios

преди 4 години

...eftin PR I prazni obeshtania !!! Abe daite na baretite da potrenirat beeeeee !!!Vkaraite v maalata I Tsvetelin Kanchev I u ru dite mu zashtitavashti gi I da vidite kak "svedite " shte se krotnat !!! Ne e izmisleno ot men ...a ot hora mileeshti za Balgaria !!!