19

Иванов

преди 4 години

Ууу, колко е нагла. Отвратителна е!

18

Анонимен

преди 4 години

Таз' крава може би няма фитнес в имението си ?! Щом аз мога да имам пътека, дъмбели и кетълбели, значи и тя има място у тях.

17

Офф тая па

преди 4 години

Тая е червива с пари, има имение за десетки милиони с бог знае колко помещения. Има стая само за четене, въпреки че през целия си живот е чела само 1 книга - собствената си биография обаче понеже хората се интересуват от много по-важни неща в момента, за да могат да и обърнат внимание на *** слива сега взела да прави на важна. Да си поръча вкъщи да и направят един фитнес ако и е толкова важно за огромния ***.

16

Анонимен

преди 4 години

Барабанчето трябва да е малко , всичко друго е експеримент на местната баничарница и фантазията на някой арабски " шейх " направил сефтето с коза

15

Стринка гергина

преди 4 години

Тъз да я плющиш след фитнес

14

Беги

преди 4 години

То една мода на големите дупета , като крави ..но *** и араби ви харесват

13

Бубето

преди 4 години

"Дърта", ама супер сексапилна поддържана жена, може да се нарече основателка на модата на големите дупета.

12

То и в Ада

преди 4 години

ще затворят специален кръг за вас, ненаялите се.Щото в имението ви от 1000 квадрата е много сложно да си оборудвате фитнес зала.Пази Боже сляпо да прогледа. Буковлашки римляни, пардон, латиноамериканци.

11

Анонимен

преди 4 години

По-голяма *** е и от нашите плеймейтки.

10

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Ами така е в демократичния Запад - всички хора са равни, но някои са по-равни от другите. Да не мислите че нашите депутати и ВИП-ове така наречени не ходят на фитнес ресторант и прочие???Карантината е за панелните баламурници дето полицията ги гони да ги глоби 5 000 лв че са минали през парка.Който има пари звъни директно на собственика на фитнеса или ресторанта и т.н. и в тая криза някой да му откаже обслужване ли??? Друг път!А с депутатска лепенка на колата полицейски проверки не важат!

9

Анонимен

преди 4 години

Тая дневно отделя по 10+ килограма био ***.

8

Глезотия до шия

преди 4 години

Днес гледах уж забавен (ама не много) клип как полицията в руски град арестува канара от мускули само по бански - не го пускали в парка на площадката с уреди за фитнес, затова преплувал през декоративното езеро, а там в момента не е особено топло. Добре, че са го спрели навреме, иначе сигурно следващия път щеше да прокопае с голи ръце подземен тунел до площадката. Ей това е маниак, а тези двамата само си пълнят с *** и тъпня "Инстаграмчетата".

7

Анонимен

преди 4 години

Ето това вече е пълна простащина!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Всички сме гледали фантастики АнтиУтопии , където бедните са роби а свръх богатите са станали полукиборги и живеят в специални градове. Слочайност ?

5

Анонимен

преди 4 години

Журналята, само тия двамата ли трябва да бъдат във форма по време на пандемията? И защо трябва да ме интересува колко привилегировани са двама богаташи, дето сами не си знаят парите? Днес у нас починаха още хора, фирми затварят, хора остават без работа, а вие се занимавате с някакви "звезди", за които фитнесът отворил специално са тях, защото са богати. Нямате ли поне малко срам?

4

Анонимен

преди 4 години

Тоз вирус май не случайно удря белия дроб при положение че има много пушачи. То и няма случайни работи

3

Скара Бира Панаира

преди 4 години

И у нас е така за Него, но вместо фитнес се отваря кебапчийница.

2

MaйMyнaтa

преди 4 години

Скоро ще отминат привилегиите на доста човеци

1

Русия

преди 4 години

Платено