19

Пари онлайн

преди 4 години

https://GramFree.world/?r=369768 аре регвайте се пичове и събираите грамовете 1 грам ти е два долараа това е нова крипто валута, и без това няма какво да се прави във вкъщи ОПИТАЙТЕ !

18

Деси

преди 4 години

Наистина ли са отменени сроковете за регистрация в бюрото.Този 7 дневен срок за хора под карантина?

17

ИТ Инженер : До 19

преди 4 години

Откъде идват парите ми, приятелю - не е твоя работа. Само около 20% са от чужбина, и никога не оставям всички яйца в една кошница. Макар че не разбираш и подценяваш моята работа - аз работя не по-малко от теб. А това как идва продукцията до трапезата ми - просто е. Купувам я. И ако искаш да вземеш парите ми, ще се наложи да я произведеш. Ако не - някой друг ще го направи. Нарича се "пазарна икономика".Каквото и да е, не виждам причина да ми се вменява вина, само защото съм квалифициран.

16

Еврошанс

преди 4 години

Защо да се записваме, за 75-80 ЕУРО месечна ''помощ'' ли?

15

Анонимен

преди 4 години

До ИТ Инженер : До 18Ти ли произвеждаш хляба, млякото, месото, плодовете, зеленчуците, ти ли ни го доставяш и продаваш? Ти ли ореш, сееш, прибираш реколтата?Не забравяй, че светът съществува от милиони години и се е справял някак и без ИТ.За всеки има място под слънцето и вие от ИТ не се самозабравяйте!Заплатите ви ги дават чуждестранни фирми, ако бяха БГ фирми, и твоята заплата щеше да е като на другите 2 милиона в Бг.

14

ИТ Инженер : До 16

преди 4 години

Цял живот пролетарски герои ме съветват да стана от бюрото и да хвана лопатата.Сега ще им върна съвете : научете Java!И да, не съм съгласен 100 хил. работещи ИТ специалисти да издържаме 3 милиона хрантутници, само защото не са благоволили да се образоват и квалифицират.

13

дада

преди 4 години

глаааддд, работете ве ей стига писахте у форумо!

12

Анонимен

преди 4 години

Всички записани безработни Веднага на Работа на полето - картофи,боб лук - Да Работят и да си изкарват прехраната ! инак никакви помощиКакво е това сега - да плащам аз с моите осигуровки на бармана от казиното и на сервитьорката от кафето !

11

Анонимен

преди 4 години

До коментар 14 - N,За цял ден клатене на краката, подвикване и подсмихване срещу безработните - ТОЛКОВА !!! Даже маска ви е много !

10

N

преди 4 години

Помислете и за хората, които работят в Бюрата по труда! Нито имат предпазни облекла, нито нищо, дали са им по една маска и толкова!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Колко от регистрираните са пpoсти селяндypи, толкова "квалифицирани" и заменими от всякакво мислещо същество над 10-годишна възраст, че ги изритаха от ЕС при първата криза? 95%.

8

Асан Кьоравия

преди 4 години

Дека са ми 1000 -та лева къде ми обеща БоЕко като се върна от Германия? Дека,пита Асан Кьоравия?

7

Анонимен

преди 4 години

Малко са! ОЩЕ!

6

Социал

преди 4 години

Гражданите, останали без доходи, вследствие на закъснелите неадекватни мерки на правителството и приетото от парламента "извънредно положение", би трябвало да получат безусловно обезщетение за нанесени щети, и то не под формата на помощи за безработни и кредити.

5

Анонимен

преди 4 години

БСП значи криза, мизерия, глад, нищета!

4

Активист на БСП

преди 4 години

Е нали другарят Борисов щеше една година да плаща по 1 000 лева на завърналите се от чужбина?!!! Да им плаща ток ,вода само и само да се приберат в родината? Ето,прибраха се...

3

Анонимен

преди 4 години

Никога повече БСП на власт!

2

Анонимен

преди 4 години

Румен радев съсипа България!

1

Зозо

преди 4 години

Мярката след дъжд качулка, опаа.. 60/40 ще спаси фирмите, ама друг път :)))))))))))))