30

буден българин

преди 4 години

Много тъжно ми става, когато чета подобни новини, може ли DMS номер за пращане на финансова помощ за тези спасители на нацията!

29

Кури парите?

преди 4 години

Предлагам да спрат субсидиите на партиите за времето на кризата. И без друго БСП-то не може да се възползва, защото *** ги краде веднага щом ги получат. Миналата година открадна 25 000 лева и занули партийната каса.

28

интернет

преди 4 години

НЕ пишете глупости те НЕ РАБОТЯТ,Ако вдигането на заплатите от 9500лв е работа гласуване ТОВА РАБОТА ЛИЕ ,Работодатела иска резултат от свършена работа,няма такава за сега от депутатите има скандали за ПАРИ, примера е Караянчева?Да си покажеш новата рокля и костюм,празни приказки Марешки беше облечен като извън земен,Цонес ДПС космонаФТ, ТОВА Е ТЕАТЪР СЪЛЗА И СМЯХ .

27

Анонимен

преди 4 години

Най-после се разработиха.Да видим какво ще измъдрят,че като гледам какви "мъдреци" са се събрали,треска ме тресе.

26

Апашите обират

преди 4 години

През празниците.

25

Някой

преди 4 години

И какво точно работят?

24

Ceлcки пръчки

преди 4 години

Накрая потомствените депутати ще си отработват мизериите на полето, като пробационна мярка.

23

Анонимен

преди 4 години

За по младите...знаете ли че тия от герб са били членове а на БКП и БСП ,и не знам кво се плюят постоянно ,а тия от ДПС с по 7-- 8 в НС и те също са били членове на БКП и БСП ,така че си направете извода )

22

House M.D.

преди 4 години

Те кога са се трудили, та днес да им е извънредно?

21

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се предприемат сериозни действия за селското стопанство. Русия, която напоследък е най-големият световен производител на пшеница, пред седмица затвори границите си за износ на зърнени храни. Нидерландия, колкото и да изглежда странно, е един от най-големите износители на селскостопанска продукция, сега е сериозно засегната, Франция също. Важно е да се завоюват нови пазари, а и да не се оголим, както при Жан Виденов.

20

FF

преди 4 години

Щом е за крадене ,може и в неделя.

19

Анонимен

преди 4 години

Депутатите трябва да решат как да стимулират, не само да подпомогнат, аграрния сектор. Вече има хора със сключени договори за работа в селското стопанство в чужбина - о заминават.

18

Анонимен

преди 4 години

Горките! Ще се преуморят

17

Активист на БКП

преди 4 години

Щом става въпрос за пари ,които ГЕРБ ще открадне ,няма събота,няма неделя !

16

Баи

преди 4 години

Тия трябваше д са под строга карантина кои ги пуска да се разхождат ис софия и да заразяват нови - невинни граждани - нали тестовете показаха заразени сред тях , хич не им пука колко хора ще убият

15

Извънредно

преди 4 години

Сега да не вземат и за извънреден труд да им плащат? Нищо чудно!Щото нормално са се преработили - отсъствия, дрямка, игри на таблетите....И що не са под карантина? Лоши думички, лоши думички, лоши думички .....

14

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да се разтуря ,защото баш майстора на този фарс не е дал царската дума ,и като стане всички тези палшоци начело с баце ще са "вънка от чадъра"!

13

Дебел депутат

преди 4 години

Няма как ,трябва да си заслужат великденските бонуси които както предполагате не са 40лв както при пенсионерите.

12

През

преди 4 години

През работните дни работят частпром. Примир Дариткова, работи и кото ликар и не оставя поциентите си, дори и сега. Сама си го призна! ***!

11

НС

преди 4 години

Ако НС не работи, по-добре да го разтурят и да идва служебно правителство! И без това то се управлява еднолично от премиера. Председателят е марионетка.