19

очевидно е

преди 4 години

Като биологическо оръжие този вирус има един негатив-не е достатъчно смъртоносен.Но като икономическо оръжие е просто перфектен. Маскиран като обикновен грип но много по-силно заразен с доста дълъг инкубационен период, а след това следва бурно развитие.Убива ненадежната работна ръка,мутира непрекъснато и благодарение на това може да циркулира из целия свят,като много трудно е да му се направи ваксина.Целта е да се постави една икономика и здравна с-*** на колене,а след това-честито на печелившите

18

очевидно е

преди 4 години

Китай бе ударен първо -с цел да се съсипе икономиката му,след това-Италия и то след като подписаха договор с Китай -за разширяване и улесняване на търговските взимоотношения. Вероятно вирусът е американско производство или на определени корпорации с наднационален бизнес. Китайците обаче не само се оправиха за три месеца ,ами и го върнаха у родината му. Следете пътя на парите..Създателите на вируса не са очаквали,че Китай ще преживее кризата така бързо.

17

Анонимен

преди 4 години

Е,как ще разберат за врага от къде идва щом казват,че е естествен по развитие и мутация дори от прехвърлящ се от вид на вид що по животинслия що по човешкия свят използващ разни съставки от не/органична материя по съществокато чрез преработка,даже синтезирана как разработка да е спрямо естествената как пример за специалност как ще е различат като е наразлечима в последователност на процес в развитие особено в част мутации,ако са някои специалисти оставили почерк като задължителни за печатане ...

16

Анонимен

преди 4 години

До#10Жалко, че мислиш така за вируса. Дали наистина е дошъл от този град, или от някоя лаборатория?

15

Някой

преди 4 години

Да кажат, от къде и как дойде вирусът, какво си играят на стражари и апаши.

14

Анонимен

преди 4 години

До до 4Да, трябва да има бойкот на китайските стоки, но човека е дребна душица, и за "по-евтиното" роб става ....

13

до 4

преди 4 години

Това е уравнение без неизвестни.Обаче мисли по глобално-след Китай пострадаха Италия,Франция,Германия САЩ и Южна Корея и Япония.Това са страните с развита индустрия - основни конкуренти на Китай!Китайците май са го премислили добре къде,кога и кого да ударят с този вирус.Оттук нататък отговорът ни трябва да е еднозначен-да не купуваме никакви китайски стоки и така купувайки собствено произведени да подкрепим икономиката си.Само така можем да спрем Китай!

12

Анонимен

преди 4 години

Военно разузнаване?! Ясно, ще крадат отнякъде лекарство или ваксина, която помага

11

Анонимен

преди 4 години

Ахахаха "военен" и "ум" в едно изречение. АхахаххаЧе той господ като раздавал акъла на един мост, те военните били на учение и минали под него бре. Ахахахахах

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 14объркало си статиите бе

9

Некой

преди 4 години

"Военен" и "ум" е оксиморон!

8

Анонимен

преди 4 години

"Корона вирусите са известни на медицината от 50 години"Мда......но не всичките....А на въпроса ти, защо до сега няма ваксина......Хей про стак, известно ли ти е, че има над 20 различни щама на вируса...знаеш ли колко време отнема на "ваксината" да стигне до пазара?

7

язе

преди 4 години

Филмът как да си оправдаем съществуването. Важното е да има думаичките "в битка, разузнаване, военни.." достойно съдържание за холуудски сценарий. А къде бе това разузнаване при избухване епидемията и криенето на данните от правителството в Китай?

6

Анонимен

преди 4 години

"военни умове" някакъв оксиморон ли е?

5

Анонимен

преди 4 години

До Корона вируситеВсички помним как през 90-те години се занули българската икономика и промишленост. Как се спираха заводите и фабриките. Как те фалираха и бяха изкупени по за $1. Дали някой сега не си прави сметка да фалира цели държави, да ги изкупи за жълти стотинки, да стане едноличен собственик и накрая да вдигне цените до небето?

4

Анонимен

преди 4 години

В клиника за хора с недобро психично здраве,пациент върви по коридора и пръска с някакъв таен препарат. Среща го доктор и му вика "ти какво правиш бе?", "ами пръскам срещу крокодили", доктора учуден му казва "е то тук няма крокодили", "ами няма, защото пръскам".

3

Анонимен

преди 4 години

Ако са от израел са разузнавачи и "прекрасни специалисти" Същите предполагам "прекрасни специалисти" дето изтезават палестинските деца

2

Замислен

преди 4 години

Дали ще успеят да разкрият загадката как пламна Италия, петнадесетина дни след голямото завръщане там на китайците, празнували китайската нова година у дома си?

1

Анонимен

преди 4 години

военни умове хахахахахахахахаааааааааа