134

Анонимен

преди 4 години

До fБаце, пий антибиотици една година, да те видя какво ще правиш после с гъбите (ако не знаеш, 90% от антибиотиците се произвеждат от гъбичките).Като не разбираш ама съвсем нищо - поне недей да се празниш по форумите.

133

Анонимен

преди 4 години

До КостоваКостова, това с БЦЖ ваксината е предположение, а не факт. Хич не се надявай на това, че си ваксинирана - всичките пенсионери, които умряха, също са били ваксинирани, ама не им помогна.Стой си вкъщи и инструктирай сина си да спазва карантината.

132

Анонимен

преди 4 години

Ми щот *** бе! Толкова е просто!СЗО си е направо за закриване.

131

Гого

преди 4 години

Старите са по-здрави от младите.На младите дай само да плямпат,да пият и друсат с разни прахообразни вещества.Също така да тормозят родителите си за пари.Бита карта сте момчета.За това момичетата бягат в чужбина.

130

еееее

преди 4 години

Много тенденциозни статии. Аз още от старта на епидемията очаквах всяка смърт на лице под 18 да става заглавна статия и така и стана. Нека се гледа малко трезво - млад и здрав човек може да умре и от обикновена настинка. Шансът не е голям, но е възможно. Тия данни от типа 1/6 смъртни случаи е на хора под 60, добре, нека да направим математика, тоест около 15-16% от смъртните случаи са на хора под 60, но хората под 60 са около 80-85% от населението. Това е статистически нищожен процент смъртност!

129

Костова

преди 4 години

Нали вече беше уточнено, че в нашата страна има толкова малка смъртност заради ваксината за туберколоза и БЦЖ! На моя син, който ще навърши скоро 17 г. му предстои последната ваксина и поради това се притеснявам, че не е минал скоро пълния курс ваксинации. Изпратен е извън града на вилата на баба си и дядо си и е ограничен тотално откъм контакти, въпреки че е много трудно. Не съм го виждала от 2 мес, защото бях в чужбина и под карантина. Трудно е много за всички ни...

128

Спиро

преди 4 години

Млади, здрави, прави хора освен от Коронавурус умират ежедневно и от:-бронхопневмония-катастрофи-трудови злополуки-тромбоза-предозиране с алкохол/нарко/психотропни/хапчета за отслабване/качване на мускули-убийства/пребивания до смърт по различни поводи-самоубийства/депресии-инфаркт-злополуки от битов характер (подхлъзване в баня, по стълби)-хранителни отраваниянапример.

127

Анонимен

преди 4 години

Вирусите мутират. Колкото повече се разпространява, толкова по-успешен става в заразяването. Още една причина против масовото безконтролно заразяване и т.н. колективен имунитет.

126

Анонимен

преди 4 години

Вирус не се лекува с антибиотик. Елементарна култура нямате

125

Христо Христов

преди 4 години

@115СЗО казва, че и от маските полза няма...

124

Анонимен

преди 4 години

Абе, разбира се тиквеници! Под вирусно заболяване и се разбира, че всеки един може да се разболее от бебета до възрастни. Що за "умен" човек е измислил, че младите били по-защитени...и между другото тия, които продължават да се разхождат, да нарушават карантината--напишете в YouTube Еквадор коронавирус и ще ви се промени настроят.

123

Христо Христов

преди 4 години

@127Когато накажат политик, който лъже.

122

Ядосан

преди 4 години

А кога ще има сееиозни наказания за журналисти и медии, които представят изопачено данни с цел сензация а не осведомяване? В извънредно положение трябва да има затвор за такива

121

до 122

преди 4 години

Много хубав коментар! Ще се излекувате - МОЖЕ БИ! Ей луд ли си или да?

120

f

преди 4 години

До тези с тениите, няма нужда от операция,тиквени семки, а пробвайте и с пеницилин Же на всеки 6 часа да обездвижите червея, той ще умре от глад, няма нужда от операции!

119

Анонимен

преди 4 години

Оле, тук многознайковци бол. Един иска антибиотици на поразия, другия да види кой действал на вируса . Никой брат, антибиотиците действат на бактериални инфекции, не на вирусни. Ако заради вируса те удари и бактериална инфекция, бягай към болницата, вкъщи сам няма да се справиш.

118

f

преди 4 години

А кога по аптеките ще започнат да продават оригинални антибиотици на всички без да си правят оглушки? Смачкайте ги тия фармацевтчета, мръс.ни измамници!

117

f

преди 4 години

До спинозните, пийте широкоспектърни антибиотици нон стоп поне за година, като отвреме навреме ги сменяте, защото малко и привиква, после пък отвиква към антибиотика, ще се излекувате напълно от спин може би!

116

f

преди 4 години

Инфекциите биват гъби ,бактерии, вируси и пaразити, как така антибиотиците имат действието върху всичко дори и гъби, а лъжат заради кондомите и спина че нямали действие срещу вируси! Спинът се лекува с широкоспектърен антибиотик като тетрациклин за около година прием може би. Намерете точният тясноспектърен антибиотик и силен чрез антибиограма, оригиналният антибиотик атакува само злото и е слабо токсичен!

115

Анонимен

преди 4 години

СЗО лъжат от името на едни други организации, които имат далавера от тая работа....