44

Баи

преди 4 години

Мое предложение кьм министърката да прибере насилственно и тия бьлгарски граждани които не искат да си идват - трябва да се допьлват заразените за статистиката

43

Анонимен

преди 4 години

Всичко възможно прави да вкара колкото се може повече болни , за другото както се случи и който има късмет ще оживее .

42

Анонимен

преди 4 години

За да има икономика трябва да има здрави хора да работят . Такова нещо няма да се случи скоро защото внесохте заразата с хора от вън като ги прибирате в режим на карантина . Сега ще се крием в къщи защото пристигащите са повечето болни и си заразиха и семейства и медицински работници икъдето и да отидат сеят наред . Трябваше от вън да влизат само тирове със стоки за магазините , а това не го проеумяхте и сега ще е армагедон .....Виновните за ситуацията познайте кои са !

41

Анонимен

преди 4 години

Със завода на Фолксваген

40

Анонимен

преди 4 години

Ще излезнете или ще излезнем? Кои и как? Или някои с краката напред или някои с милиони и милиарди?!

39

ПроСоТо

преди 4 години

като не си наясно и не знаеш как можем да излезнем от кризата,ЧИЙ ГО ТЪРСИШ ТАМ?!?!?!Не ви ли набутаха из МС и другите синекурни общежития ТОЧНО ЗА ДА КАЗВАТЕ КОЕ КАК ДА СТАНЕ?!?!Хем не знаете кое как,хем ..да сте там,да "ръководите"?!?!?!?!?!...-Що за хумористична трагикомедия разигравате?!

38

Одисей

преди 4 години

Тя е най-умната от всички умни! Та кой не знае че някога ще се излезе от това положение? Това го знаят и децата , които ходят на детска градина а сега са в къщи и питат постоянно родителите , И отговорът на родителите е : "Не се знае !" И детето знае, че не се знае кога и не се знае как!!! О господе, освоподи ни от такива министри, вице премиери и всички по веригата.

37

Русофил

преди 4 години

Много съветници станаха да ти дам 610лв минимална заплата да видим какви песни ще пееш.СЕГА получаваш 9500лв на месец да си купуваш рокли,червило.чанти,обувки и т.н.Тръгнала съвети да даваш за Европа ,тя е наред няма проблеми мизерията и глада са проблемите в Бг.

36

опаааа

преди 4 години

Как ли - ми ти кажи нали затова си министър?!

35

SS

преди 4 години

Той Митрето с тая негова надареност на Челик играеше навремето без да му трябва пръчка.Ама и нито една мома му не даваше!Сал една вдовичка го зема и тя сирота душица ама и тя умря от надареността му.Та тъй си остана вдовец.Тя друга коя ще се излъже да го земе?

34

Анонимен

преди 4 години

Глад и мизерия.

33

тигъра

преди 4 години

Как?То е ясно.По единично,кой как може да се оправя.Не вярвам държавата да ми даде 1000лв. или да ми плати сметките и да ми донесе храна.

32

SS

преди 4 години

Прогнозирам много интересни неща да се случат в близко бъдеще.Дано не съм прав!

31

Вирус

преди 4 години

ВЕТО ЗА НОВ ФЪЛГ. НЯМА ДЕЦАТА НИ ДА ВИ ПЛАШАТ МЕЗОНЕТИТЕ, ТЕРАСИТЕ, АСАНСЬОРИТЕ И ВИЛИТЕ.

30

К1

преди 4 години

Ние сме в криза от 30 години , благодарение на такива управляващи като теб. В момента това е пикът на кризата с провал в образование , здравеопазване , икономика и всяка друга сфера. Установи се ,че за управление трябвало и акъл.От тук на сетне започва преобръщане и България ще тръгне по нов по-добър път.

29

8

преди 4 години

Как ще излезем ли ? Само по един единствен начин -без вас от ГЕРБ!

28

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Ще излезем от положението с #BGExit от ЕС друг начин няма.Т.нар. европейска солидарност я гледаме само по телевизията разни очилати като тебе да разправят разни измислици, които никой никога не е видял в реалния си живот.Реално видяхме как Полша и Чехия плячкосаха руската и китайската хуманитарна помощ за Италия, друга европейска солидарност не сме видели досега.И евентуално на ЛГБТ ако им разрешите от солидарност да си направят парад напук на карантината това ще ви е цялата солидарност!

27

Анонимен

преди 4 години

И да излезем от положението пак ще влезем.Ние винаги сме в криза и упадък.

26

Икономист

преди 4 години

Те ще излязат първо като министри на България, след което и ние ще излезем от положението. Възможно е и първо Бойко Борисов да излезе като министър председател.

25

Как

преди 4 години

Продължавайте с вноса на вируси от всички краища на света. Техните декларации ще ни спасят. Толкова ли не можете да ги изолирате и да изчакат карантината. Виждате, че броят на заразените расте и пак се питате "как ще се справим".