81

Анонимен

преди 4 години

Всички сме добри хора-но не винаги,не с всеки и не във всичко!!!!

80

Дончо

преди 4 години

Много си глyпaв, Сaше.....

79

роза

преди 4 години

В общи линии съм съгласна с автора на статията.В този случай поговорката "Всяко зло за добро" не важи!Които са добри,ще си останат добри,а пък лошите може дори по-лоши да станат!Положението в България и преди епидемията не беше добро,глупаво е да очакваме,чесега ще се подобри!Статията е емоционална,но в нея има много верни неща.

78

Анонимен

преди 4 години

Първо се лекуват децата и бременните, при застрашаващи живота болести и т. Н. Има закон за това

77

Анонимен

преди 4 години

Много сме добри!!! Чета и се чуда, на някой нещаа.Ама не можели хората от мойта фирма да са с предимство Ама не може ли хората с осигуряване да са с предимство Ама що да плащаме за гастербайтерите. И накрая на фона от наболелите теми за пари и безработни , излиза депутати и казват, че за ромите ще има помощи.И така по добри сме, само че да ни ви познава човек. Да не дава Господ

76

Анонимен

преди 4 години

Всичко се повтаря. След години ще се смени властта и ще излизат "картончетата" на доносниците от 2020г. И те след години ще се правят на луди и ще обясняват как са били принудени да доносничат. На предните им се размина Лустрацията, да но поне вас не ви подмине!

75

ноби

преди 4 години

андрешкооо. много тъпa статия, андрешко

74

Анонимен

преди 4 години

Браво за статията! Можело да се пишат и свестни неща във времена на прЕститутска зависимост.

73

Михали

преди 4 години

Слаба статия, макар да има и верни неща,както във всички други третиращи злободневният световен проблем. Хиляди вече изчетох в световен мащаб, на всите световни светила в науката, медцината, социологията и психологията и всички имат допирни точки и всички говорят и различни неща. На кого да вярваш??? А това сравнение на автора с доносничеството "исибено при комунизма" със сегашните сигнали за нарушване на нещо ,което може да доведе до смърт на невинни, е просто уникално и антихуманно.

72

кое избирате

преди 4 години

Защо свързвате очакванията си с която и да е криза? Гледайте на кризата като на локва кал, през която се налага да газите. Всичко зависи от вас. Дали ще седнете в локвата, ще размазвате по себе си калта и ще викате неволята, дали ще продължите да газите в търсене на брод, на бряг. Дали ще излезете с упоритост от локвата, ще си отупате дрехите и ще продължите нататък . Дали ще стоите във или около калта и ще пищищте, сърдити на света. Това зависи от вас.

71

орлин

преди 4 години

Голяма част от семействата са пълни с лъжи.Лъжи е имало още преди да станат семейства.И в изолацията лъсва, че на някой не му пука за другите.

70

Анонимен

преди 4 години

И какво значи по-добри? Кой определя кое е добро? Автора е поредния ултра кух секта либераст, вярващ в розови утопии, от типа на ще спасим света! Тази криза трябва да ни отрезви, да се изчистим от простотията и наивно-глуповати внушения, да преоткрием реалността, да се стегнем, да започнем да мислим, да станем по смели и да поемем контрол над живота си. Такава гей охльовитанска пропаганда трябва да се остане в миналото!

69

Анонимен

преди 4 години

От тази криза НЯМА да излезете скоро!!Гарантирам ви го.А когато и АКО изобщо свърши ще сте озверели от глад скоToве в които всичко човешко е заличено.Така че КАТАРЗИС ще има но за лошо!!Автора на материала да си търси рабора като общ работник а не да ми се прави на ***.

68

Дръндер

преди 4 години

Че кой говори за всички бе умнико? Ти какво топлата вода ли ще откриваш?

67

Анонимен

преди 4 години

Безспорно някои ще се извисят в тези времена, други ще пропаднат, а някои няма да разберат нищо, само ще трупат негодувание, и ще го израяват под формата на "хейт" към всички и всичко :(

66

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е вируса, а тотално дефектиралите гени.Щом в обществото най-достойни се считат измамниците, доносниците, натрупалите пари чрез измами, за каква доброта става дума?!Всеки добър и помагащ на другите бива считан за луд, ***, странен тип.И политическия строй не важи особено. Ние, дето сме били достатъчно възрастни "тогава" го знаем.

65

Иво

преди 4 години

*** е автора на статията . Някой ако бутне човек , сигурно според него , трябва да си замълчиш . Защото , ако някой е безотговорен , като *** от Лом , който си обикалял махалата сред събратята си избирателите на ГЕРБ , после си ходил на разходка и ходил да пазарува в два магазина , бил е пастор от индийците , сигурно го е направил от любов към българите . Тогава , да му пожелая на автора на статията , такива с вирус , да ходят на гости на майка му и баща му , но нека си трае .

64

Анонимен

преди 4 години

На автора баща му играел на котка и мишка с доносници, за да отиде на кръщенето на детето си. Аз съм на 70 години. Откакто се помня, никого не са убили, нито набили, защото е отишъл на църква. Ходил съм много пъти! Но трябваше да направиш избор - бога или кариерата. Ако ходеше често по църкви, нямаше да можеш да станеш член на БКП и съответно професионалното ти израстване щеше да бъде спряно. Но ако вярваш в бога, защо искаш да ставаш комунист. Ако си комунист, защо вярваш в бога?

63

Анонимен

преди 4 години

По-добри за него, не означава по-добри за мен и обратното. Като цяло, писанието е дълга и отегчителна безмислица.

62

Стоп Сниичинг

преди 4 години

Да , режима на герб ражда доносници и пропагандатори ! Какви мислите са ; калеко алеко, странджата, сата нато,василев и прочие герои , пишещи по форумите тук !