14

От Германия

преди 4 години

В Германия няма забрана за излизане ,има забрана така наречената контактна забрана -нямат право повече от трима човека да се събират на едно място и глобата е 150 евро и се налага само когато не се спазват разпоредбите първо винаги предупреждават...

13

От Германия

преди 4 години

В Германия помощта за малки фирми и еднолични търговци е както следва: Фирми до 10 човека персонал по 15000 евро в срок за три месеца ,фирми до трима човека персонал по 9000 евро за три месеца и един човек персонал по 3000 евро на за три месеца, освен това безлихвени заеми от до 500 хиляди евро за 3 години гратисен период... Сърбия отпуска пакет от над 5 милиарда евро.Словенуя 3 млр.И още едно малко в сравнение в *** на винетуто глоба за излизане или спортуване навън -2500 евро.Алоооу

12

Анонимен

преди 4 години

... да се разпредели солидарно тежестта между тях и работодателите....А как е с печалбата? Много са ми забавни българите, когато започнат да се правят със еднакви права и задължения между работодатели и работонаемници!

11

Анонимен

преди 4 години

Те наште работодатели са точно като немските.хахахаха. смешници

10

Факт

преди 4 години

Ето затова соц. държавите фалираха - всеки си мисли, че той е най-умен и може да ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА ! Другаре социалисти-комунисти, днес когато ви се каже какво да правите , го правите,без да мислите !!! Не мислите ,. защото нямате с какво ! Има кой да мисли дали да е 60/40 или 80/20 ! Затова плащайте ,защото мислим да ви изземем милионите ,които съдрахте от гърба на народа !

9

БАНко

преди 4 години

От " МЯРКА 60:40 " НЕ СЕ РАЗБИРА КАКВО ИСКА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ :1 ДА ЗАКРИЕ 60% ОТ БИЗНЕСА 2.ДА УМРАТ 60% БЪЛГАРИ ОТ ГЛАД ?

8

Да допълня...

преди 4 години

До хахаха 3 Не е вярно че вече няма какво да се краде. Инак БСП щяха да се откажат от властта.

7

АИКБ

преди 4 години

Индустриалният капитал не иска да плаща осигуровки, 40% са изключени. А помислиха ли дали съкратените работници ще поискат да им работят след приключването на кризата? И дали изобщо ще има налична работна ръка.Може би все пак искат нещо друго - работниците да продължат да работят, а държавата да им плаща 60% от брутната заплата?

6

Анонимен

преди 4 години

Вчера говорих с приятел който живее от 17г в Германия и има малък бизнес. Каза че е попълнил документи онлайн и на другия ден са му превели 9000 евро за това че е затворил бизнеса.Но ... не може да сравнявате Германия с БГ или която и да е друга държава. Там хората работят а не отбиват номера вече 30г като у блатото.Хареса ли ви че депутатите си гласуваха увеличение на заплатите? Не? Еми какво правите вкъщи, защо още се надавате някой да ви оправя пумиятс

5

Ти да видиш..

преди 4 години

При Путин как може ?

4

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се въведе германския модел на данъците. Всички германски данъци да се копират. Не можем да разчитаме на страхливи балонни бизнесмени, които печелят от икономически балони и веднага затварят и гонят работниците при тримесечна криза.Те трябва да плащат европейски и германски данъци при икономическите балони и да не разчитаме на тяхната помощ при криза.

3

хахаха

преди 4 години

Спокойно, правителството ще падне след 3 месеца. ще му писне, а и няма вече какво да се краде. Къщите за госте не са добра инвестиция по време на криза. Всеки ще се спасява по единично

2

Анонимен

преди 4 години

Ей тези работодатели значи.. сега вече я втасахме. Никога не са искали да плащат. Само да печелят и да ходят в Дубай.

1

Анонимен

преди 4 години

Ами да отиват да развиват бизнес там. Тези които останат, ще се справят с месните специфики. И без това, за толкоз време, нищо смислено не постигнаха.Само пригласят на чужди интереси.