61

Бай Петко

преди 4 години

Къде е тръгнало това пичлигарче да се прави на шпионин

60

Нйе на СтрахЪ

преди 4 години

Аууу, педеразтреперих се . Малкия героичен Алекс дето изял няколко шамара и си говорили за наемите в Япония и Австралия с "учителя" си ЦЕЛИ 9 ДЕНА. А друго какво ? Правихте палачинки ? А , и да не забравим , колко СТРАХОВИТО ти е крещял И С КАКВИ ОГРОМНИ МЪЖАГИ СИ СЕ ВОЗИЛ В КОЛАТА . Направо героичен разказ на един мъченик който се интересувал от севернокорейската литература . Ебассси. Кой нормален човек би се интересувал от севернокорейска комунистическа литература възхваляваща Лидера Ким ?

59

леле

преди 4 години

Младежът да даде един огромен банкет! Истинско чудо е, че се е отървал от тия комунистически човекоядци...

58

Леле

преди 4 години

Ааа у.....колко страшно !

57

Анонимен

преди 4 години

Този голям умник дето се има за тарикат да се радва че не е в лагер!Бедна му е фантазията какво се случва там!

56

опетков

преди 4 години

Колко трябва да си увреден, за да отидеш да учиш в Северна Корея. А за "хепиенда" въобще не вярвайте, че се е случил. Вероятно са го вербували нещастника, което въобще не е гаранция, че ще се прибере жив и здрав в родината си.

55

Анонимен

преди 4 години

До 56 АнонименТяхната система е модифициран линукс от нулата. Виждал съм снимки на нея но тя е само на корейски

54

Анонимен

преди 4 години

До 54 АнонименНе , няма бе ! Те затова от време на време хакват криптовалутните борси и гепват голямо количество криптовалута. Знаеш ли как да си пуснеш компа или ти го пуска комшията за да драскаш тека ?

53

Анонимен

преди 4 години

Не само има компютърна зала, ами си имат и собствена операционна система и интернет в пределите на страната, който няма достъп до световния.

52

Анонимен

преди 4 години

Там изглежда по-зле от Русия, бе.

51

Анонимен

преди 4 години

Чакайте седунда, в Северна Корея има компютърна зала?

50

Илиев

преди 4 години

Историята поне завършва с хепиенд. А у нас след "великия" Девети, близо 30 хиляди българи, не чужденци, са убити или изчезнали безследно. С една дума, навсякъде по света, комунистите са всичко друго, но не и хора.

49

Соросоид

преди 4 години

То ясно, че С. Корея е тоталитарна държава спрямо нашите понятия,ама някой да ми хвали концентрационния трудов лагер наречен САЩ, който си е мащеха за обокновените бачкатори но е много удобно местенце ако си гепал няколко стотици милиони от държавата си и след това си добре дошъл да "инвестираш" няколко десетки милиона в талашитен апартамент в градовете или картонена барака по предградията.Сегашният свят е лудница и една хрема го доказа.

48

Само питам

преди 4 години

Забавна история, от Дойче Веле ли я прекопирахте?

47

аа

преди 4 години

това от жанра научна фантастика ли е нещо или кво

46

Handel

преди 4 години

Ъ??? Студент в Пхенян... Още вдин вявращ че във всеки престъпник има нещо добро и само трябва да му го кажем.

45

Бледоликият Джон

преди 4 години

тука в Афганистан сме подобия на жителите на Южна Индия и Шри Ланка(демек Дравиди) а Дравите сме най черните хора в Азия

44

Бледоликият Джон

преди 4 години

нарочно съм се писал Бледолият понеже това е антипод на мене понеже тука в Афганистан сте доста катранчести *** няма кво да се хваля де има достатъчно клипове в Тубата може да ни видите та затова бълвам все гущери срешу Белите Азиатци(Монголоидите) понеже ме яд на тях а аз си оставам един доста Тъмнолик Джангалец от КУНДУЗ хихи

43

...

преди 4 години

епа тоталитарно общество, където живота на веки друг освен лидера и приближение му не струва и пукната пара! Дори бих казъл, че е по евтин от угарка на изпъшена преди 20г цигара! Малко хора го осъзнават това и това е наистина добре! Показва, че полека лека забравяме и помним само хубавото! Няма как така е устроен човешкия мозък! Инак трябва да полудеем!

42

Бледоликият Джон

преди 4 години

оня Кордобата ме разкри така е аз съм си черен Афганистански катранец и то много мириша понеже не съм се къпал откакто майка ме изми на селската река хехе