20

Чочко

преди 4 години

Неизвестно количество маски, част от голяма и скъпа поръчка, предназначени за полицията и медиците, откраднати от неизвестен извършител, а складът - без видеонаблюдение и със съмнителна ограда... Наречете ме конспиратор, ама тва си е отвсякъде нагласено :D Просто като допълнение на казаното от 21, сега, понеже без маски не става, ще трябва някой да извади парички от нашите данъци, за да купи още едни маски :D Cheers

19

Пипи Чорапчето

преди 4 години

Браво на каанлъшкити сигън.Такива новини само радват ухото. Много сте, силни сте! И за видеонаблюдението - "-Ама, нямаше нужда, старши..." Пък и "населението" не е МВР! Нито дедпутатите!

18

House M.D.

преди 4 години

На език какъв в заглавието словоредът е?"Откраднатите филтри могат да бъдат използвани само към противогаз на маска"Не знаех, че маските имат противогази.От последните 2 изречения става ясно, че складът е за цивилното население, а от заглавието и останалата част от статията излиза, че е за милиционерите. Каква е истината?

17

Анонимен

преди 4 години

"Такова (видеонаблюдение) ще бъде изградено до месеци."А може би до години?

16

маски сваляй

преди 4 години

То това е нищо. Чакайте скоро като почнат на тумби посред бял ден да причакват хора по паркингите да им обират покупките от магазина. Скоро. Най-много до месец.

15

Анонимен

преди 4 години

оооо закъснели сте.в Германия първо разбиваха лекарските кабинети за да откраднат маските и дезинфектантите.за да ги продадат по интернет.ха сега познайте кои германци бяха...от тези новодошлите.не старите баби и дядовци от старата генерация.

14

One

преди 4 години

Мирише на вътрешна работа, едни хора докарали едни кашони уж с маски... И после кашоните изчезват и няма маски, а имало ли е въобще?!

13

Аз

преди 4 години

Поредното гръмко заглавие.1-во маските са общинска собственост;2-ро те не са за полицаите, а са за цялата общинска администрация, както и за болници, училища, детски градини и старчески домове;3-то раздават ги на полицаите, защото са от 80-те години на миналия век и никой друг няма да ги сложи на лицето си.

12

Защо?

преди 4 години

Преди години имаше една история, която грубо и по спомен звучеше така. Един управител на банка, трябвало да намери начин да оправдае липсата на 3 милиона от парите. Репиш той и действал. На следващият ден маскирани обират банката. Нападателите отмъкват 1 милион от банката, но в новините се казва, че открадната сума е 4 милиона. Това е да се пригодиш успешно към всякакви мерки... В др. смисъл, крадците може да са откраднали стока, която е присъствала само по документи...

11

One

преди 4 години

ХАХАХАХХАХАХАХАХА Само в България някой да вземе да ограби полицията. Като в оня виц за робота дето хващал крадци:В Япония за цял ден хванал 20 крадеца.В САЩ за половин ден хванал 15 крадеца.В България след половин час някой го откраднал.

10

Петров

преди 4 години

Точно тези маски от 1980г. гниещи в складовете за нищо не стават. Филтрите са им от 4 слоя тензух и са само срещу прах. В казармата ни ги раздаваха за сухи тренировки.

9

Анонимен

преди 4 години

Ще сложат видеонаблюдение след дъжд качулка.Къде спахте до сега.

8

Анонимен

преди 4 години

Щом си точат от горивото защо да не си задигат и маските?

7

До равенство

преди 4 години

Ами и за полицаите трябва да има такива маски, защото като идват да прибират такива като теб дето ръсят глупости по форумите да са защитени!

6

факт

преди 4 години

Има доказано болни от ковид19 в махалата в горно сахране, на километър северно от този склад.

5

Анонимен

преди 4 години

И като направят видеонаблюдение какво ще стане? Ще откраднат камерите, щото другото вече е взето ?!

4

равенство

преди 4 години

защо за полицаите да има с по-голяма степен на защита . За лекарите ОК трябва а за полицаите защо , да не би да са по ценни от обикновеният народ ???

3

селтак

преди 4 години

Сега това в България не е кражба , а бизнес !

2

Анонимен

преди 4 години

А в склада не е имало видеонаблюдение,нито охрана.Виновните да си понесат наказанието.

1

Анонимен

преди 4 години

Ако маските бяха за защита на населението, да се ядоса човек, но те са за тези, които тежат на държавата като воденичен камък. И да намалеят с три четвърти, все тая.