11

:)))

преди 4 години

До Анонимен 9Само рядко извратено същество може да ползва невероятните трудове на гениалната Линда Гудман за манипулация, че и да си признава публично!Гудман пише за ТИПИЧНИТЕ представители на различните знаци.Долнопробията прилагат информацията, като универсална!

10

Коза

преди 4 години

Успяха да ме разсмеят. Най-близката ми приятелка е "Скорпион". Една към друга никога не сме били саркастични и манипулативни. Но не знам колко лесно им е било на останалите около нас, когато се е налагало да се борим в тандем, за да постигнем своето и в училище, и в университета. Винаги сме били дружки и все заедно, докато учехме.Днес за съжаление общуваме само през свободното си време.

9

Анонимен

преди 4 години

Пък и зодиите са по-скоро азиатски табиет, не християнски! :)

8

Анонимен

преди 4 години

Купи си книгите на Линда Гудман, ако ги намериш. Те ще ти кажат всичко по блестящ и забавен начин. Сравнявай написаното с това, което знаеш за хора с известна за теб зодия. Има и курсове по астрология, но повечето не стават. С времето ще ти е нужно само да прочетеш рождената дата на някого, за да му направиш психологическа характеристика веднага и да предвидиш поведението му. Става и за манипулиране. :)

7

Анонимен

преди 4 години

Какъв телескоп да си купя за да стана добър астролог. С бинокъла нещо не става.

6

Анонимен

преди 4 години

По скоро-въздушните зодии.

5

Анонимен

преди 4 години

А всички мислят Овена за наивен, глу.пав и невъздържан. Искам да съм Овен! :)

4

Анонимен

преди 4 години

Kato znaes koi gi pise tiya nesta i se sestas za mn nesta ha ha

3

ПроСоТо

преди 4 години

под написаното за "Овен"-а са подписвам.Аз лично НЕ гледам с добро око на разните "астрологии" и другите "шарении" в битието ни,но напоследък ми прави впечатление ,че "Тия с проблемите" правят учудващо точни психологични и поведенчески характеристики на отделните.."зодии"И ДА,ние НЕ сме зодии,но така или иначе времето ,в което всеки се развива в утробата и се появява на бял свят НЯМА КАК да не ни оказва влияние в последствие.

2

Ягадагаду

преди 4 години

Лоши зодии, лоши, лоши... въйййй

1

чесъна

преди 4 години

бандитски зодии