9

Shshs

преди 4 години

До 8: Да но Европа им плаща, и помага, за да им изкупува стоката. Ние от града с какво помогнахме на земеделеца последните 30 години освен че си продадохме нивите за БМВ-та и Фолксвагени?

8

Shshs

преди 4 години

Защо ги хулите, Вие като продавахте ниви за да си купувате автомобили проблеми нямаше ли? Какво одържавяване? Ние от градовете ли ще им орем посевите? На всеки ъгъл в София има обяви за изкупуване на ниви. Ние като си продаваме стоки с надценка проблем няма, а те като продават длъжни ни били. Земеделеца не трябва да се хули. Та те са онези които са причината да не сме номади, а уседнало общество. Времето ще покаже.

7

Анонимен

преди 4 години

земеделци присвояващи евросубсидии евросубсидии милионери живеещи на гърба на европейските данъкоплатци като *** имали искания и те

6

Totenkopf

преди 4 години

Помним Бенчо Бенчев "земеделеца" с Ролс-ролс, председател на общинския съвет от БСП. Беше личен шофьор на Митьо Очите към Инстанбул.

5

Totenkopf

преди 4 години

Не разбрах, за какво точно реват тези всичко друго, ама не и земеделци, олигарси -хайдуци това са те всичките с вили, яхти, ламборджинита, бръзнати тикви за гавази и високоплатени куртизанки.

4

мишо бирочето

преди 4 години

национализация трудно ама някаква форма на колективизация, окрупняване, оборудване, заетост. примерно да инвестират част от пенсионни фондове или парите от заеми в такива инициативи. създаване на мрежа от малки ферни за зеленчуци и плодове и по големи за жито. и верига магазини за тази продукция. който си слага пенсията там получава отстъпка а като се пенсионира продукти като част от пенсията. всички хора ще имат мотивация да купуват от тях защото инвестират в бъдещето си. не трябват много пари. ръчни трактори, парници тунели, няколко центъра за разсад.

3

Анонимен

преди 4 години

Извънредното положение създава много притеснения..Ми да, и при нас е така. Страх ни е не толкова от вируса колкото от полицейския терор и мракобесие.

2

Анонимен

преди 4 години

Дигайте стачка ако не ви послушат. Като огладнеят, ще ви чуят.

1

Анонимен

преди 4 години

Да се одържави веднага селското стопанство и да се върне българската сескостопанска продукция с която народа да оцелее през кризата от коронавируса,в другите държави освен финансова помощ на хората,дават и храна в натура!В държавите от южна европа започнаха да национализират всичко,даже и болниците,а в Германия ,държавата ще изкупува фалирате фирми или тези,които са пред фалит!