13

верно

преди 4 години

че кой сектор не се сви, че за мишо бирата да пишете? бирата е само за цингaмангари и калайджии, сиромаси и алкохолици които се наливат с 2-3 литровки. нормалните хора пият твърдо или винце. какво ни интересува категорията на алкохолиците, все едно има добавена стойност измислената ви промишленост...

12

az

преди 4 години

До хЧе къде ще ходиш с 10 лв газ като си безработен? Аз последно съм зареждал февруари 20лв и още е почти фулл. То не може хем да си безрботен хем газ да сипваш, цигарки да палваш, ракийка да лочиш и да пошляпваш чужди какички.

11

Shshs

преди 4 години

Оказва се че карантината може да има и положителен ефект... Алкохолиците почнаха да броят стотинките. Кранчето на дилърите също спря доставките на наркотици от провинцията намаля значително, а с това качеството и съответно търсенето. На Комарджиите им спряха 75% от спортните залози, съответно и интереса спадна. Дано наркоманите, алкохолиците и комарджиите усетят колко приятен е реалният свят и да не се връщат към слабостите си. Има реален шанс утрепките да се само-реабилитират в обществото.

10

Българин

преди 4 години

Лятото всеки българин съм сигурен ще помогне.

9

До 6

преди 4 години

Алкохола просто ти скъсява живота!Алкохолиците живеят за да пият и тормозят семействата си.Животът с пияница е ад.

8

Анонимен

преди 4 години

Фирмите работят по американския модел- ипотекират бъдещи приходи и печалби, на които плащат лихви, и само за тях трябват едни 5% устоичив растеж, в момента в който нещо се прецаха са жив зян

7

Анонимен

преди 4 години

'Айде, и тия се наредиха за помощи. Какво по-нормално от това да им паднат оборотите с 20-30%? Какво са се завайкали, просто тази година няма да са на печалба. 3 седмици извънредно положение и всички са пред фалит... Орежете излишните разходи - реклама, представителни, инвестиции и се посвийте малко, все ще оцелеете. А, и к'во става с печалбите от миналата година? Изпихте ли ги, изядохте ли ги или какво?

6

Анонимен

преди 4 години

Е ква бира бе, то сега са ракиени времена...Производителите на ракия не могат да се оплачат. В битката само ракията помага.

5

Някой си

преди 4 години

Епа они нали печелеха милиарди за 30 години? Къде са спестените пари за черни дни? Профукали са ги за глупости-яхти,клубо,мерджани.....и после олеле.

4

Totenkopf

преди 4 години

Не вярвам много на тази статистика, хората си стоят по домовете и консумират бира вкъщи, а времето все още не е летно, че да се набляга само на бира.

3

Анонимен

преди 4 години

Korupcia v sadebnata palata, virusi?!

2

Джокера

преди 4 години

Като съм с четворно намалени доходи ,остава ли за бира и не само,купувам само брашно,ориз ,картофи и олио,и малко пилешки бутчета със 200 лв изкарваме месеца.Да благодаря на Бог не е малко,даже пестя че не се знае ...С 350лв пенсия толкова .

1

х

преди 4 години

То хората след два месеца няма да имат 10лв за газ на колата...За какви ракии и вина говорите.