30

1

преди 4 години

Тази цифра е ясен показател,колко доверие имат фирмите на правителството,слънцето ,и влади "финансиста"

29

ognyanz

преди 4 години

Наистина бодряшка статия. А това, което каза в интервюто си за уволнените Цачева е:"За периода от 13.03 до 1.04. в бюрата по труда са се регистрирали 31 643, като само вчера новите безработни са 4777, от които 3327 са посочили като причина за освобождаването им пандемията". А пък 600 били постъпили на работа. Срещу 4777 нови безработни.

28

Нищо ново

преди 4 години

"само вчера над 600 също са постъпили на работа".А по колко уволняват на ден? Споменаха по БНТ нещо като 3000.

27

Анонимен

преди 4 години

Fake news. Tasi puhla ste ia slojim v nekoi humanitaren paket za hrana v zooparka na big five.

26

Анонимен

преди 4 години

Е на това се вика Масово възползване от "мярката " Очакваме съвсем скоро да изнесете точният БРОЙ на лицата които ще получават тая "помощ"???

25

Пенчо Костов

преди 4 години

Вчера се разбра и друго, малоумното изказване на този притеснен министър (през цялото време имаше тикове на очите) - ако родител на дете в градина, ясла остане в неплатен отпуск при изчерпване на платения, да изтегли безлихвен кредит до 1 500 лв., който не е ясно как ще връща. Иначе за депутатите няма проблем с платения допълнителен отпуск и бонусите за Великден. Няма такава държава ...

24

Анонимен

преди 4 години

По евтино е да уволнят персонала.

23

Мафиото

преди 4 години

При тази схема работодателя ГУБИ повече защото внася осигуровките за тези пари.

22

Зозо

преди 4 години

В този тежък момент точно Хасан Адемов да се разболее. Най - подготвения по социалната тематика. Ама то има стар народен лаф: "Баш когато на сиромаха кравата се разгонила, на бика му се строшил *ура" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Про

преди 4 години

До АнонименТочно е . тези или са големи наглеци или некадърници - може и двете.

20

ББ

преди 4 години

Това няма да ги спре да ошушкат 10милярда лв.заем.

19

ха

преди 4 години

Вчера тази си призна, че по този начин само ще им отпуснат пари от ЕС. Така, че работата е да вземат те парите.

18

Анонимен

преди 4 години

Това е очаквано. За да получиш помощ 60/40 трябва да не дължиш нищо към държавата към момента на кандидатстването, т.е. да си платил всички данъци, осигуровки и т.н. Тогава може да получиш 40% от заплатата... Същевременно трябва да платиш 40% от заплатата + 40% данъци и осигуровки на държавата. И, ако продукта или услугата, която произвеждаш не се търси и не се купува поради свитото потребление оставаш без приходи, само с разходи за ток, консумативи, данъци, заплата, осигуровки.... Няма как.

17

Анонимен

преди 4 години

То нямало кандидати защото безмесметите не знаела как да оформят документите или няма ли електронен подпис!!!смях

16

1234

преди 4 години

Видими резултати!!! Всеки коментар е излишен. ББ си няма идея какво да прави! Ситуацията не е като да ти дават фондове и инструкции от козяк!!! Сега ще лъсне пълния му капацитет

15

кара.канчева

преди 4 години

Едва ли ще посмеят да ги публикуват , хората ще си искат парите !

14

Зозо

преди 4 години

До кара.канчеваМай казаха, че ще ги има на сайта на Агенция по заетостта. :))))))))))))))))))

13

кара.канчева

преди 4 години

Моля , можещите да намерите и публикувате списък на фирмите """ ПО МЯРКА """ !!!!Ще бъде любопитно , ЗА КОГО Е ИЗМИСЛЕНА ????Много милиони са !!!!

12

Зозо

преди 4 години

Хахахахааа 110000 са се върнали от чужбина. Познайте в бюрото по труда какво чудо ще е. И тези са се осигурявали в Германия и ще получават по 1500 лв. на месец. За това ще теглят нов дълг : ))))))))))))))))))))))))) Тукашните се осигуряват на минималната и ще получават по 300 лв.

11

Анонимен

преди 4 години

*** каква е логиката той и без това е затворен праща ги на борсата за какво да се занимава с тия схеми като го пуснат пак при него ще идат къде другаде