8

Велес

преди 4 години

-Тъй, тъй.... Ама, що не пишете кой си направи далаверката... Или.....Ахааа....Ясно...Наш човек...

7

Пипи дългото чорапче

преди 4 години

От всяко нещо правят печалба,още повече че сега сме натикани по къщите и много много не виждаме.Рай за правителство

6

Анонимен

преди 4 години

Точно сега ли намериха да го върнат не можаха ли да изчакат 2-3 месеца докато отмине епидемията, или с други думи малко по човешки да действат.

5

мишо бирочето

преди 4 години

на италия помощ не и трябва, просто си водят нормално умрелите като жертви на короната за да кльопат повече от европарите и да слугуват на пиндустанците. същите лъжци и мафиотчета като нашия порко са. един дол дренки, за това и са партньори в бизнесчето с изкупуване на токсични боклюци и пластма от ЦЯЛА западна европа и горенето им у нас. СМЪРТ за предателя.

4

мишо бирочето

преди 4 години

тези боклюци са само една трохичка която чакаше на пристанищата да бъдат изгорени когато се разрази скандала. през това време продължават да влизат и да бъдат горени отпадаците на цяла западна европа. преди 5 години китай спря да изкупува отпадаците и от тогава в софия им гъст смог. дори през лятото. пак ли са печките мангауки? или дизелчето? лъжливия *** от банкя на бесилката.

3

Анонимен

преди 4 години

Ето че и ние помогнахме с нещо.

2

Анонимен

преди 4 години

Цял свят праща помощ на Италия, а ние пращаме отпадъци. Е кажете после, че не сме най-проклетата страна на света.

1

zeus

преди 4 години

Интересно през това време колко са влезли и са изгорени? Уж правителството е много загрижено за екологията, ама не забрани със закон вноса на oтпадъци, както направиха дори много африкански държави. Екологията на правителството е колкото да ти бръкнат в джоба с по-високи данъци.