11

Прасе с каска

преди 4 години

А нашите превозваче не искат ли направо шофьорите да са приковани с вериги за волана?Само не ми разправяйте вица, че обикновените хора протестират.

10

ПорЦелан

преди 4 години

Ах как реваха индийците за тея логбукове в Канада и САЩ. Всеки индиец който изкара "комерсиална" книжка, вика по 6 роднини с *** и бради да му карат камиона на смени, а той си спи при жената в Чикаго или Торонто. Тия *** даже правеха дупка в кабината пред леглото и серяха в движение през нея.

9

Еврогея

преди 4 години

Така трябва няма да спят по хотели я , до гумата на камиона ще спят за 2000еврака.

8

Хемус

преди 4 години

Каква автономия бе пич!?Напред назад по магистрала и *** със завързани ръце очи може!Я го набутай компютъра в центъра на някои градове,да да от там също минават,в трафика или по гнусни рампи в Италия и Франция да видиш,колко е незаменим човешкия фактор!Като е компютър не може да се бъгне ли и да връхлети автобус или пешеходци!?Стига фантастика,единствено ще те навигира и най-много да свалиш ръцете от волана на прав участък!Ако е по Тракия между Стара Загора и Чирпан не ми се мисли

7

Wc

преди 4 години

ТИЯ СА НАЙ ГОЛЯМАТА НАПАСТ НА ЕВРОПА.ДОЛНА ОТВРАТ...СКАКАЛЦИ

6

Анонимен

преди 4 години

Бабичката е стиснала здраво пакета и няма да го пусне !

5

J

преди 4 години

Тия момчета (шофьорчетата) на 1во място трябва да осъзнаят, че след 10-тина години професията им ще изчезне, заменена постепенно от автономни превозни средства, и нито протести ще им помогнат, нито нищо - това е част от техническия прогрес. Затова вместо да се чудят кал ще работят, час по-бързо да намират начин да се пообразоват и преквалифицират, за да не стане после: " ...ама, ама аз няма сега какво да работя ! " - ами няма, като предпочиташе през последните 10 години да си лежиш на д-то !

4

Ром'с

преди 4 години

Те ако не въведат Мобилност, то техните еспедиотори ще фалират, тъй че... няма да има прошка.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Заживей в гората никой да не ти пречи.

2

Анонимен

преди 4 години

Интересно заради коронатавируса цената на бензина пада, не е нужно да ходя на работа, трафикът се подобри значително, въздухът и природата станаха по-чисти, вече може да се паркира безплатно в центъра. Мисля на следващите избори да гласувам за коронатавируса.

1

Анонимен

преди 4 години

Мошето кръв повръща, пари не връща !