37

Анонимен

преди 4 години

И какво? Кво ни итересува нас това? При нас хунтата мародерства както си иска и нищо няма да се промени на проклетата територия.

36

Анонимен

преди 4 години

Само времето ще покаже кой е бил прав

35

Тънко

преди 4 години

1.Как се диагностицира заболяване, като няма доказани симптоми, характерни за него?2. Какъв е принципът на обвързване на едно ново заболяване с хроничните заболявания на пациента, след като няма все още официални изследвания?3. Как се определя (методиката) причината за смъртта при съпътстващи заболявания?4. Защо медиите използват стари протоколи на застрахователни компании, когато говорят за епидемия?5. Как се контролира информацията, с която ни заливат ежедневно?

34

Анонимен

преди 4 години

Брой на заразените и починалите на 1 милион население*Швеция 551/30Панама 305/7Сърбия 134/4Колумбия 23/0,4Беларус 32/0,4*България 66/1

33

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 32Стига дрънка глупости.....в световен мащаб в голяма част от страните се използва хлор-газ или хлорни съединения за дезинфекциране на водата...това е най-сигурният и ефективен начин в противен случай корона вируса ще ти се стори песен...това дизентерия, е-коли не можеш да се отървеш от тях....на малко места се използва озон или UV в повечето случаи там водата е с много добри показатели и с малко бактериално замърсяване.

32

BaiHoi

преди 4 години

До нормаленМи не са се справили, просто по-бавно вървят нагоре със 100 случая на ден

31

Анонимен

преди 4 години

До АнонименО, Боже! Ела и си прибери верисиите! Мда, смъртността ни от коронавирус сигурно е по-малка заради хлора, но от бъбречни заболявания мрем като пилци. Ти защо мислиш, че едни други страни са се отказали от хлора? Щото са ***, а ние - гениални? Верно ли бе???

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Точно, и въпреки това имат по-висока смъртност от норвежците. Всъщност, шведите реално в начина им на живот имат интегрирана "карантина", минус сбирките на обществени места (което най-вероятно е и причината за повечето смъртни случаи).

29

Анонимен

преди 4 години

Една от причините за ниска заболеваемост и смъртност в България е, че за разлика от другите страни, питейната вода в мрежите на ВиК в България се обработва с хлор!!

28

Анонимен

преди 4 години

Защо в Швеция засега нещата вървят малко или много благополучно. В Швеция голяма част от населението живее в свои отделни жилища. Това особено засяга възрастните и престарелите, които са сами в своите жилища. Възрастните са добре информирани и проявяват съзнание сами да се изолират. Обществената хигиена е на високо равнище. Все неща, които ги няма нито в Италия, нито в България. Въпреки това броят на заболелите и в Швеция нараства: 5466 души, починали: 282, а това е тревожно

27

Анонимен

преди 4 години

До нормаленСъщо така в Сингапур си ходят с маски още преди въобще да се започне с тая криза, ама, ...кой да мисли че има разлика ....

26

нормален

преди 4 години

В Сингапур, без да затварят и ограничават нищо, освен достъпа на хора от Китай, са се справили с 300 болни и десетина жертви. Ама, с ум.

25

Анонимен

преди 4 години

До ДртПрч"Когато всичко приключи" не взема мерки!

24

ДртПрч

преди 4 години

Не гледай смъртността сега, а когато всичко приключи!

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Не знам дали се справят перфектно, но имат 3 ПЪТИ повече смъртни случая на милион граждани от съседна Норвегия.

22

Анонимен

преди 4 години

В тези страни човещината е взела връх. Не като нашите папагали дето са научили една дума "изолация" и налагат терор, дори приемат доноси за това кой бил излязъл от вкъщи. Всички бяха убедени чрез страх от заразяване да приемат терора, да приемат страха от ближния като спасителна сламка. Да ръкопляскаш на полицейския час че така си защитен от безотговорните българи .. като в Ст. Загора, трябва да си счупен ментално.

21

Анонимен

преди 4 години

Само вижте за кои страни става въпрос и преценете колко общо имат с Американските го внари

20

Анонимен

преди 4 години

До ТъпомерНе знам какъв е Лукашенко, ама днес удвояват броя болни и умрелите тоже.304/4

19

Анонимен

преди 4 години

Айде сега!Първият случай на коронавируса в Швеция са от края на януари. Повярвай, болниците им не преливат! Спряват се перфектно без кой знае какви мерки. Хората не са истерици.

18

Анонимен

преди 4 години

Очевидно тези страни не са колонии ина Еврийско-американските сатанисти , и са си добре, нас ни се разказва играта...