9

Ivo

преди 4 години

До Среден българинВсъщност както в Пампорово, така и в Банско е ДЪРВО да си купиш апартамент в комплекс. За това и цените са ниски и то не от вчера. 1. Плащаш годишни такси поддръжка (немалки); 2. Не можеш да си го ползваш когато искаш; 3. Риска да те осъдят за нещо, което недължиш на фирмата по поддръжка е огромен. По добре се оглеждай за някоя стара къща или част от къща (дори и да направиш ремонт, пак ще ти излезе по на сметка във времето.

8

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоАми в момента никой не се интересува от Бойко Борисов .Той ли ти плаща да му правиш пиар тук?

7

Анонимен

преди 4 години

Китайците, когато не лъжат, винаги казват "истината "...Лошото е ,че не си признават...

6

Анонимен

преди 4 години

Карантината се направи, за да се проявят заразените и да се ограничи евентуалното огнище. Всред тези проби може и да има заразени, но в града няма нужда повече от строга карантина.

5

Среден българин

преди 4 години

Как върви цената на апартаментите в Банско? Апартамент в София няма да си купя никога, но при спад на цените и отлив на руски собственици сигурно ще мога да си позволя нещо в Банско. В Пампорово вече има изгодни предложения за двустайни апартаменти.

4

Анонимен

преди 4 години

Банско ще се върне към нормалния начин на живот след 2-3 години, евентуално

3

Анонимен

преди 4 години

ефект никакъв , след като почнат да си ходят навсякъде и пак ще има заразени , само дето ги затвориха

2

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Другият път,при следващ...вирус след 2-3 години,Боко ще...затвори Пампорово,така че банскалии си минаха по...реда.Да не вярвашш,като имаш в предвид,кой...владее хотелите там.

1

Анонимен

преди 4 години

Туристическата индустрия вече е минало, поне в този вариант познат до момента в цял свят.Даже и да преминем леко през това изпитание, едва ли ще са много желаещите да пътуват по места с огромни струпвания на хора на едно място, както преобразиха повечето наши курорти последните години.Селският и еко туризъм имат много по-голям шанс д апродължат напред.