25

я гледай...

преди 4 години

До БАНко 17 Ама чакаш селянина от Банкя да ти спасява зад.ника , нали ?

24

Дядо Соци

преди 4 години

До !: 8 Пак не си доволен. Ами ако го нямаше този един милиард , по добре ли щеше да бъде ?

23

шмеркел

преди 4 години

37 млрд??? А в САЩ 2 трлн.$. Срам.

22

Миро:

преди 4 години

ГЕРБ си постигна целта!Но с тези пари по-алчни ще станат!Това го постигна благодарение на гърба на народа!Това ще им струва скъпо и скоро,скоро короната ще ги отнесе от хоризонта!!!

21

гл. шеф.

преди 4 години

от. гл. шеф на тайно разузнаване. вписваме на всички да се пазят от групата от гр. Кюстендил. с уредите. те на нашият румен превзимат майкаму. сменят я в райна синъво е бивш военен. в дъщеряй антонета и Кирчо сменят майкаму на румен. и тя почва да се кара с румен. те всички съседи ви сменят с вируси. вие неги заловихте. с тех има и полицай. и ви гледа саира.

20

Миро:

преди 4 години

ГЕРБ,махайте вече маските и ръкавиците,пари ще бройте,истински пари!После и банкет ще има!

19

Анонимен

преди 4 години

Ще паднат пачки!!

18

Анонимен

преди 4 години

Не русите,европейските държави сами ще прекратят това безумие ЕС.И като стане само българските нпо партийки няма да го осъзнаят.

17

БАНко

преди 4 години

В края на годината СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ще отчете увеличаване на депозитите в банките , особено МИЛИОНЕРИТЕ !!!

16

айде на

преди 4 години

частните асансьори. Урааааа!

15

БАНко

преди 4 години

Списък на получилите помощ от бюджета материално слаби при корона вирОса " БОЙКО":1......2......3.....5 000 000 000......... ОБЩО..........О.ОО ГАРАНЦИЯ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И КОМ . ПАРТИЯ ГЕРП09.09.2020

14

Активист на БКП

преди 4 години

За мигрантите ще има ли ? ТРЯБВА !!!

13

Скръндзи

преди 4 години

Ха-ха, това са жълти стотинки за ЕС. Само ние ще изцоцаме няколко милиарда покрай тоя цирк. За целия ЕС ще удари над трилион сметката. Кой ще я плаща не знам само. Китайците ще ни размажат в идните години.

12

защо

преди 4 години

Не се дава подкрепа поне за социално слабите хора както е в Европа и в Америка и в Канада, където на всички хора се дават четири цифрени суми за подкрепа.Европейци сме но не съвсем даже на практика не сме дори и да е за добре.

11

Рубладжийски мульо

преди 4 години

Аааа, не ги искаме тия милиарди! Искаме си осемте раздрънкани Камази с одеалата и походните легла. И ония кубинските шебеци, дето лекуват с баене.

10

Анонимен

преди 4 години

Първото ,което трябва да направят страните от Европа след кризата е да се съберат онлайн и да прекратят ЕС.

9

Анонимен

преди 4 години

До сега си купуваха лукс, любовници, къщи, пълниха сметките в офшорките, а сега ще си купуват здраве. Хората са виновни че търпят това

8

!:

преди 4 години

Стига глупости бре, осъзнавате ли какви трохи са това за икономики като немската и френската, където се определиха по 500 млрд помощи от страна на държавата....до държава като България надали ще достигне и 1 млрд.

7

Анонимен

преди 4 години

Честито на всички гербери

6

хехе

преди 4 години

Бойче беше от първите де надуши че ще има фонд Коронавирус и бърже се организира - пози стойки и чалъми започна с 2 брифинга дневно /пресконференции/ ограничи пътувания, затвори граници, поръча маски обдихватели чудеса пръв се сети нашия - чак Меркел се впечатли. Е как няма да купи къща в Барцелона през 3 офшорки препрани пари ами и още една две ше купи - тея дето им поръча обдихватели ше му я купят на чиет име каже ше я пишат оп мис бикини оп 2ра мис ше си земе ако иска а вий ше плащате заем