37

Анонимен

преди 4 години

Аз като гледам само предупреждават. Когато не се спази предупреждението е тогава може да глобяват. И все пак вземете впредвид ,че цялата информация с която ни заливат е подбрана и даже измислена. Такива сайтчета и телевизии пишат квото им се каже от горе. То те си ги държат.

36

Тъпомер

преди 4 години

Доносници,кво се чудите че ги има,в 7ч. сутринта от Нова тв.вече ги гонеха с микрофона по улиците за маски.

35

Lilith

преди 4 години

До АнонименВ една глоба има смисъл само ако може да се събере. Съмнително ми е , че голяма част от наложените сега глоби, ще бъдат събрани.

34

Анонимен

преди 4 години

Мобилизотсйте армията да патрулира в градовете и да натиска всички да се прибират. Тая армия е храним и трябва да действа сега. Не като дойде време да пълни чувалите с умрели.

33

Анонимен

преди 4 години

Налравете глобата 10к.щом на 5к не се плащат и демонстративно нарушават обществения ред вдигайте. Изобщо не ги бавете. Ако пламне епидемията тук е свършено с нас. Заради такива *** в Италия сега горят по хиляда човека на ден. Аз лично неидкам да ставам свидетел на такова развитие. Заради шепа умствено изостанали граждани. Бой наред.

32

Анонимен

преди 4 години

Тролчетата са се затворили в панелките и чакат ковид-19. Може вече да са го изкарали, но не, те треперят. Звънят на миризливите кубинки, че две съседки са се заговорили и чакат поредното изявление на шефчето на държавната болница и политическа фигура.

31

Анонимен

преди 4 години

Предлагам бартер за есента. Фолксваген Пасат за един хляб.Иначе страшен вирус, нали?На башицата му пука, нали?Няма да сте бедни, нали?

30

Анонимен

преди 4 години

15000 ще ти струва апартамента след един месец. Господинчо строг налагащ закони и ред. Вярващ на Боко и черната униформа. Неможещ да прецени нищо и да прочете нещо извън битивито и Юксел. Неможещ да отвори източник на различен от пожарникарски, неумеещ да чете статистики. Напишкал се в кутийката и чака торбалан.

29

Анонимен

преди 4 години

Браво! Нормална глоба, особено предвид средната заплата в София, която е близо 2000лв. по данни на НСИ, реално е много повече, заради заплатите в плик. Само така *** ще се научи на ред. Той все много знае и много лае, все революции вдига, ама все последен в ЕС по всичко. Излезе да бачка навън, пак си седи и там последен. Просто лош материал. Смазвай самозванеца, само така! За справка- в много държави по света има глоби десетократни на средните заплати там. Така че- радвайте се, че не е 15000.

28

славянин

преди 4 години

Предвид настоящото положение с допълнителното изнервяне, репресиране, обедняване и изгладняване на народа/народите очаквам доста горещо и екшън лято във всяко отношение!

27

До 16

преди 4 години

Ти, робе, ще умреш от глад и ще ръкопляскаш на бащицата с възторг в очите. Извънредното на положението са само репресиите. Овча българска злобна душичка.

26

славянин

преди 4 години

''Компетентните'' ни и ''грижовни'' властници да изчакат още малко - народът още не е изгладнял достатъчно, големият екшън ще бъде тогава!

25

Така

преди 4 години

Трябва да е разрешена разходката и спорта в парка на дистанция(без пиенето на бири и групички).Това е една от най безопастните среди в града и полезна за здравето на хората.

24

Анонимен

преди 4 години

многу доносниси уе ей , като доброто старо време,дочух че ще глобяват и за вицове за бащицата.

23

славянин

преди 4 години

''Най-доброто'' за ''здравето'' ви в момента, в края на зимата и началото на пролетта, когато имунната ви система и общият ви тонус на на минимума си и когато имате най-голяма нужда от въздух, слънчева светлина и топлина и Слънчева ПРАНА е да си стоите в стаите без тях, за да не се заразите от апокалиптичния вирус, понеже той, вируса, ''най-мрази'' тесните ви, непроветриви и тъмни жилища и ''най-обича'' откритите пространства с въздух, слънчева светлина и топлина и ПРАНА!

22

ivailo

преди 4 години

Айде и тая тьпотия с глобите за разходки в парковете и градинките да отпада по-бързо, както и КППтата...

21

1

преди 4 години

Така е като си мислиш, че правителството има интерес в здравето на хората. Ще подаваш сигнали за малцината имащи останал мозък и виждащи през цирка и измисления вирус, които му помпят номерата с починали от какво ли не. Заслужаваме си диктатурата. Седи на терасата и се плюнчи, че нямаш топки да се разходиш, скован от страх и покорство към мишката бойко. Лек ден

20

Шчечин

преди 4 години

Рейсовете пфетъпкани те глобяват хората в парка ааа това вече е умишлен тормоз над хората

19

Анонимен

преди 4 години

Свинска чумаОтказах се, загубени са горките, само съжаление

18

Пилешки грип

преди 4 години

Логика в действията на управляващите не търсете, нито в защитниците им.