10

Брокола

преди 4 години

От фенклуба на почитателите на "здрач","дневниците на вампира" и "подземен свят", харесват това.

9

Галина Бочева

преди 4 години

В прокуратурата мъжете прокурори в мнозинството си са приоритетно хомосексуалисти в буквален и преносен смисъл , поради тази причина те са суспектни за хемотрансфузиозни зарази и са абсолютно непригодни за донори на кръв от която да се произведат качествени и безопасни кръвни продукти - еритроцитен концентрат , нативна плазма и тромбоцитна маса !!!

8

Онуфри

преди 4 години

Спада не е само заради вируса. На 28.03 ходих да дарявам кръв в Центъра по хематология в София. Наредих се на опашката в 10:30. Пред мен имаше 7 човека и пускаха само по 2-***. След около 1 час влязох, а опашката беше от около 18-20 човека. Вътре, след първоначалната обработка, отново чакане. По някое време пуснаха още 2 легла, но тапата вече беше голяма. Излязох към 13:30ч. Навън опашката беше от около 30 човека, но се оказа, че много хора са се отказали. Проблема не е само във вируса ...

7

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

За майка ми ме накараха да събирам кръв. Интересно е къде отива всичката доброволческа кръв? Аз лично до преди 12 години бях доброволец всяка година. Наложи се за операция на баба ми и се правиха на *** за една банка. От тогава давам само при нужда за роднини и приятели

6

много моля

преди 4 години

Нека Храбрият Премиер даде пример и да дари кофа кръв, той има в излишък/като парите му/.

5

АнонимеН

преди 4 години

КОРОНА ВИРУС 2019 УДРЯ ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ И ТОЧНО ИМУННАТА СИСТЕМА Е ТАЗИ КОЯТО МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ ОТ СМЪРТ!!!КРЪВТА ЗНАЧИ СИЛА , ПО МАЛКО КРЪВ ЗНАЧИ ПО-МАЛКО СИЛА!ОТ ДРУГА СТРАНА БОГ ВСИЧКО ВИЖДА И ЕДНО ДОБРО ДЕЛО СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ ПРЕДВИДИЗВОДА Е , ЧЕ АЗ БИХ ДАРИЛ 100МЛ ПОВЕЧЕ НЕ МИ СЕ ДАВАТ А И ЗНАМ, ЧЕ КРЪВОПУСКАНЕТО СЪЩО Е ХУБАВО ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА ПО МАЛКО!!ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ НАДАЛИ ЩЕ ИСКАТ ДА МИ СМУКНАТ САМО 100МЛ КРЪВ И ТУК ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ!

4

до 1

преди 4 години

По принцип колкото му наредят шефовете му от САЩ!

3

Анонимен

преди 4 години

И какво сега Родната Прокуратура ще става Меценат на Родното Здравеопазване?Популизмът няма спирка,даже и по време на Чума!

2

Анонимен

преди 4 години

Браво Гошев браво ченгета-прокурори вива сащ- пак ще има безплатни екскурзии!

1

Анонимен

преди 4 години

Каскета колко кила кръв дари?