24

незнайко

преди 4 години

До ПловдивКОЯ ЩЕ Е ПЪРВАТА ЖЕРТВА КАЖИ ФИРМА И ДА ЗАПОЧВАМЕ

23

Анонимен

преди 4 години

Всеки път когато се повдига въпроса, разни държавни агенциики, компетентни да кажат, казват НЕ, ама е повече от ясно че има. Просто работят за тия с парите, както комисиято по хазарта прикриваше далаверите на черепа.

22

варна

преди 4 години

Ами ако всички баламурници спрат да ходят на Шел, ОМв, Петрол и още няколко намазани вериги, и видят че никой не ходи при тях веднага ще регулират цените, как Марешки го прави бе хора с 30 стинки е по евтин, сега ще кажете нафтата му е кофти, да кофти е минах 150 хиляди километра за няколко години, много е кофти, и без това повечето карат дръгели като мен 2005 година, просто им трябва урок от самите нас, но повечето хора го играят баровци с по 5лв типично по нашенски...хахх

21

Monopoly

преди 4 години

За един литър бензин - около левче акциз, около 20ст. ДДС, още 20-30ст. печалба на бензиностанцията + цената на самия бензин от рафинерията, и получавате цената на колонката.

20

Боса на кокоса

преди 4 години

Картел няма,защото никой не е БАЛАМА да продава по-евтино от другите,като може да продава на същите цени.Просто у нас няма истинска действаща пазарна икономика.Това е положението.Както е с Лидл и Кауфланд.Собственика един,а ние искаме ниски цени.А уж са конкуренти.

19

Мхм

преди 4 години

Нали Бойко обеща на класовата бележка да пише за какво плащаме. Пак ни излъгаха май. Ама нали са дружки със Златев. То в криза най-много се краде.

18

Анонимен

преди 4 години

Отговорът на КЗК го знаем още сега - няма картел.точка

17

Пловдив

преди 4 години

Не е ли крайно време ние обикновените потребители да вземем нещата в свои ръце?По единично нищо не може да направим,но ако създадем групи за унищожението на всяка една фирма, която ни граби безогледно,можем да им дадем урок по демокрация. Държавата е наша,но защитава тях,не може да се разчита на нея,"От умрял, писмо".Да започнем инициативи по СТОП на купуването от дадени фирми. И ще видите колко бързо ще започнат да се съобразяват с нас. Ние сме силата! Вместо да блеем,да се органира ме.

16

Антонио Ресио

преди 4 години

Искам бат Веско за шеф на КЗК. Не ме интересува какво говорят хората.

15

Некъф

преди 4 години

Сега пак ще почнат да ни обясняват как като преседял петрола във цистерните за акциза как не можел да поевтинее повече. Сопа за вас. Дано фалирате всички бензиностанции!

14

АнонимеН

преди 4 години

КАРТЕЛА НЕ Е САМО В БЪЛГАРИЯ!!!!КРАДАТ ТА СЕ ПУШЕК ВДИГА!!!И ОТ КОГО КРАДАТ ОТ НАС ОТ КОГО ДРУГИГО!!! ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ПЕЧАЛБИ И ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА И С ТЯХ ДА СИ КУПУВАТ ЕВТИН ПЕТРОЛ КОЙТО ПОСЛЕ ТЕ ДА СИ ПРОДАДАТ СКЪПО!!!!ПРОДАВАТ НА ПОЧТИ ЕДНИ И СЪЩИ ЦЕНИ И ПРИ ПЕТРОЛ 100$ ЗА БАРЕЛ И ПРИ ПЕТРОЛ 60$ ЗА БАРЕЛ И ПРИ ПЕТРОЛ 20$ ЗА БАРЕЛ ЦЕНИТЕ СА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ И НЕ ИМ ПУКА ИЗОБЩО!

13

Бинзинджията

преди 4 години

Няма картел, само обмен на информация!Това установи безпристрастният български съд преди време по същата тема.

12

Споко бе

преди 4 години

Ако започнат от данъчните складове ще схванат схемата.

11

Аз

преди 4 години

Не карайте коли,минете на велосипеди. Оставете ги да фалират. Долу Лукойл,вън на Шел, ОМВ и Газпром.

10

Анонимен

преди 4 години

Абе тия още ли не са разбрали че Петрола и без пари да го купуват горивата ще ви ги продават все едно петрола го купуват за 100 долара барела. Това които не са го разбрали са с много голем мозАк. В момента един барел нефт го купуват за 26 долара колко още трябва да певтинее че да почнат да продват горивата на 1,20 лв. Не Мутране не сваля цени той е свикнал само да взима не да дава. А честити ви картелни Мутри.

9

сс

преди 4 години

Подписан картел няма. Има негласно разбирателство.

8

Анонимен

преди 4 години

а в управлението има ли картел ?

7

Анонимен

преди 4 години

Това е фалшива новина. В България никога не е имало картел.

6

Анонимен

преди 4 години

Е хайде сега отговора е ясен няма картел както и държавата няма сметка от ниски цени.

5

СТАЛИН

преди 4 години

на МАРЕШКИ ще е 1.53 литър БЕНЗИН до дни, сега е 1.63