31

кокиче

преди 4 години

вируса слънце и чист въздух го мори а тия от чужбина да си ги отделят в специални кампуси

30

Нефтохимик

преди 4 години

Да не би от гроб да са решили да си приберат каквото могат от инфраструктурните инвестиции.

29

Анонимен

преди 4 години

Най-добре да направят умишлен разлив с нефт и морската им ще се усмърди и ще стане неприятно за разходки. Не вярвам че някой ще се съгласи, но пък виждаме, че всичко е възможно!

28

Анонимен

преди 4 години

28, памперси носиш ли си?

27

Анонимен

преди 4 години

До До 9Викаш някои бачкат от къщи? А тези в морската градина бачкат ли? Затова ли са там? Нещо не знаеш какво да напишеш ли?Това при изрична забрана! Ако толкова ти се разхожда има и други места. Аз се разхождам по около час на ден по улиците на града. Избягвам хората!

26

Когато власта

преди 4 години

губи позиции и държи здраво кокала и не го пуска,мерките могат да бъдат безкруполни и ужасни.Те знаят че на световно ниво нещата се променят и искат да стоят колкото се може на власт с всякакви средства и вируса е ордьовъра за това.

25

Марин Михов

преди 4 години

Няма две мнения - идиотията дебне отвсякъде! У дома може да спя с жената в едно легло, а не мога да се разхождам в парка с нея! а изразът "не е разрешено посещението на паркове, градски градини, спортни и детски площадки, открити и закрити обществени места" означава, че се забранява да ме арестуват, защото това е закрито обществено място! Изразът от по-горе означава, че нямам право дори да ходя по улиците, да пътувам по улиците и пътищата, нямам право да ходя на работа! Дивотия до шия!

24

Бай Ристо

преди 4 години

Направо разстрел трябва, какво ми се глезите с някви пет бона глоба. Може и обесване на площада. Ще мисе разхождат в държавата на господин Борисов, айде де, слободия!

23

kilop

преди 4 години

Първо тези самозабравили се властимащи кап.ти ,защо не си стоят вкъщи и не спазват карантина.второ тези глоби ще паднат в нормален съд поради прекомерен материален интерес 5000лв.при заплати от около 1200лв.ама нека си плашат той след извънредното положение ще дойде видовден.

22

Ty

преди 4 години

Как кмета не се е сетил да извози пясъка от плажа

21

АГЕНТ 007

преди 4 години

До РейналдоРеналдини А РАДЕВ КЪДЕ Е КЪДЕ СИ --РАДЕВ ЗАЩО СИ ПРИ ПОПОВЕТЕ ДНЕС ЯСНО Е ЧЕ ТЕ ЩЕ НИ ОПЯВАТ АЙДЕ СТЕГНИ СЕ И ПОВЕДИ ХОРОТО НА ОСВОБОДЕНИГЕ БЪЛГАРИ

20

Анонимен

преди 4 години

Само ГЕРБ

19

До 9

преди 4 години

Ако ти имаш работа от вкъщи ими сигурни доходи, над 10 000 човека нямат. И някак не могат да седят спокойно и да си четат книжките вкъщи, като не знаят с какви пари ще платят сметките в края на месеца.

18

Анонимен

преди 4 години

Болните всъщност НАМАЛЯВАТ - има 17 излекувани и 5 нови с положителни тестове.

17

Крайно време беше

преди 4 години

Абе достатъчно е да се погледнат коментарите и да стане ясно защо е необходимо да се бръкне дълбоко в джоба на някои хора , че да чуят. Много дървени глави! А колкото до "запада '" разлика няма! Има железни мерки и който не ги спазва има глоби и затвор, така и дървените глави са много по-малко. Нищо сложно- ТАКА ПАЗИТЕ И Вас и ДРУГИТЕ ОКОЛО ВАС -ДЕСЕТКИ ХОРА КОИТО МОЖЕТЕ БУКВАЛНО ДА УБИЕТЕ директно или не . Запазвате икономиката на страната си също- всичко ще свърши по- бързо и по-евтино

16

sa

преди 4 години

хора опомнете се , по брега на морето рано сутрин е най ценният йонизиран въздух, прекрасно лекарство

15

sa

преди 4 години

В автобус, метро може да има група от хора , а не може сам да се разхождам на брега на морето, 5000 лева, ако не мога да ги платя какво правим? ще ме вкарат в затвора, е тогава трябва да съдя общината за предумишлено убийство опасност да се заразя. с тази стъпка негативността към общината нараства

14

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който вярва на телевизора, е просто мало умен.

13

Бай Пешо

преди 4 години

Свещи да си купят с тези глоби!

12

браво боче

преди 4 години

Глоби до скъсване за тия ***.