12

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли е срам да говорите така! Това все пак е бил нечии баща, съпруг и дядо. Човека приживе беше един от най-големите музиканти свирил с кого ли не, къде ли не по света. По комунистическо време е бил най-добрият флейтист в Европа и на второ място в света. Може да не знаете кой е, но това не ви дава право да се отнасяте с пренебрежение. Можеше да е някой ваш близък човек. Пак ли щяхте да говорите така? И защо да има глоба за хората отишли да почетат паметта му? Засрамете се!

11

анализатор

преди 4 години

А погребалния генерал иска да затвори храмовете за велик ден,което не е ставало и при чума!Почитта на хората не може да се забрани,чули чернодрешко,или си забравил да носиш бялата престилка..

10

Анонимен

преди 4 години

Що така бре хора, какво ви е направил човека, дали от старост, болест или вирус отишъл си е човека! Светла му памет! Ако не знаете кой е в музиката и каква музика е изпълнявал, простено ви е и аз не знам много неща, ама не плюя и не обиждам!

9

Анонимен

преди 4 години

Тестван ли е за корона вирус-а? Или ще се тества след 2 месеца , да се види дали е изградил антитела? Всеки ден почиват по 300 човека , но за тях няма статистика и не ги рапортува генерал.

8

Анонимен

преди 4 години

ГешеФТ да ги арестува незабавно и по 5 хилки глоба.Какви са тия та ще нарушават карантината ?

7

банана

преди 4 години

До голям музикант- Вечното му прозвище!

6

Анонимен

преди 4 години

Ко туй жас уа?

5

DDJ

преди 4 години

Бог да го прости ! Велик музикант беше !

4

Българин

преди 4 години

Искам да попитам :Как е възможно ДС да не вземе мерки и да въдвори този агент на Запада в затвора или някой трудов лагер?А го е оставила да пълни главите и сърцата на хората с упадъчна музика!Слабо сте работили другари!

3

Анонимен

преди 4 години

Младене, в парка ме гонят щото съм седнал на пейка , а на 100 метра няма никой седнал, но като ме изгониха- качих се в автобуса и вътре 20 човека през метър разстояние!К'во да ти кажа , брат? Няма такава идиооотска държава с такива идиооотски наредби!

2

Младен

преди 4 години

Значи на погребение стотици хора може, а в парка на разстояние 100 метра не може?! *** и държавата, *** и мерките!

1

Христо

преди 4 години

Глоби нямали за тези на това струпване на стотици хора!? Иначе тоя кърти с тая маска на заврчик от снимките!