16

1

преди 4 години

Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямсити трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии..

15

Анонимен

преди 4 години

Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъъза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път слямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.Араби и турци 500 години КЛАХА българи и КРАДЯХА. Тъй че взимай каквото има от тях БЕЗ да плащаш. Така поне може да си ВЪРНЕМ час от ОТКРАДНАТОТО.

14

2

преди 4 години

Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през *** и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.Араби и турци 500 години КЛАХА българи и КРАДЯХА. Тъй че взимай каквото има от тях БЕЗ да плащаш. Така поне може да си ВЪРНЕМ час от ОТКРАДНАТОТО.

13

XYZ

преди 4 години

Аз използвам думата народ в техния случай, воден единствено от някакво благоприличие, но ако трябва да съм откровен, бих ги нарекъл сбирщина от ***, *** в гръцкия смисъл на думата.

12

РЕДЖЕП ИВЕДИК

преди 4 години

ЧЕ ТОЙ РЕСЖЕП СИ ПАЗАРУВАШЕ С КОШНИЦА ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ КАТО НЯМАШЕ АМЕРИКАНСКА КОРОНА КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ГЛЕДА ФИЛМА !ЛЪЖИТЕ ВИ ВЕЧЕ СЕ ОПЛЕТАХА ....БАХХХ ТЪЗ КРИВА ЖУРНАЛИСТИКА .НАРОДА ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА СЛОВОТО НЕ СЛУЖЕЩИТЕ НА АНТИНАРОДНАТА ВЛАСТ.

11

Анонимен

преди 4 години

Вие комшуларите ги не мислете.Там управлява само един,и се чува само неговият глас.Като си вдигне ръката,всички падат на земята.Не е казал,не е изкарал армията.Да му мислим ние с глобите по парковете,и другите дето са с парите и се събират по много да ядат и да пият и никой нищо не може да им каже.

10

Анонимен

преди 4 години

Замразяват вноските по кредитни карти. В Турция всеки има поне по 6-7 кредитни карти. Там са популярни кредитните карти а не потребителските кредити поради ниската месечна вноска : 3% от главницата.

9

Анонимен

преди 4 години

От 1-ви април на ВСИЧКИ пенсионери в Турция ще бъдат преведени допълнително по 1000 лири (290 лева).

8

Анонимен

преди 4 години

Пишете за Ердоган и всички министри от правителството им. Отказват се от заплатите си в продължение на седем месеца. Всеки лекар ще получи допълнително по 6 хиляди лири (2000 лева) към заплатата си. Най ниската пенсия става 1500 лири (450 лева). Всеки който е останал без работа заради съкращения и се регистрира като безработен ще получава минимална заплата (2200 лири - 680 лв) до отменяне на изв.положение. Студентите няма да плащат за семестри през следващите месеци. Допълнително 8GB моб.интернет всеки месец за учащите се.

7

Анонимен

преди 4 години

Един приятел каза че вирусът прецаквал първо най злобните хора.

6

Анонимен

преди 4 години

До Шахин КючюксикиоглуОще жив ли си бе, не се притеснявай вода ще има за всички ви.

5

Шахин Кючюксикиоглу

преди 4 години

Ердоган загроби Турция!

4

муспи

преди 4 години

Ако съдим по турците в България, турция ще е дивашка страна, нещо като Мароко, Уганда, Муксико...

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3А с истанбулските котки какво става, че се притеснявам?-----------------------Мячат на умрело!

2

баш новина

преди 4 години

А от утре тръгват и млекарите с гюмовете и канчето. :)

1

Анонимен

преди 4 години

Турски лекар каза снощи по Хабертюрк, че има вероятност болестта да се е разпространила по света още в началото на 2019 година. Той защити твърдението си факта, че миналата година имало голямо увеличение на процентът на млади хора с пневмония в Турция. В САЩ също е имало често болни от пневмония както и смъртни случаи за което американците са посочили като причина електронните цигари.